Annonce
Sport

Babayan sigter mod udlandet: - Jeg vil ikke kun tage et halvt skridt op

Edgar Babayan blev med 12 målgivende afleveringer for Hobro IK assistkongen i sidste sæsons Superliga. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Edgar Babayan vil gerne tage et skridt op, nu hvor Hobro IK spiller i 1. division, og det skal helst være til udlandet, men kantspilleren er helt indforstået med, at han fortsat har kontrakt med 1. divisionsklubben et år endnu.
Annonce

Randers: Fifty-fifty.

Det er ifølge Edgar Babayan sandsynligheden for, at han stadig er Hobro-spiller, når transfervinduet smækker i om små tre uger.

Den tidligere Randers FC-spiller gjorde sit for, at Hobro IK skulle blive i Superligaen en sæson mere, men selv med fem mål og 12 assists fra kantspillerens fod måtte klubben en tur i 1. division efter en direkte duel mod Lyngby før sommerferien.


Superligaen er en god liga, men jeg vil gerne prøve mig af i udlandet, medmindre en af top 3-klubberne melder sig. For hvis jeg skal være i Skandinavien, skal det være på nogle af de bedste hold.

Edgar Babayan, spiller i Hobro IK


Præstationer, som har skabt interesse for offensivspilleren.

- Det handler om, at Hobro skal have det, som de gerne vil, og jeg skal også have det, jeg vil. Der har været to tilfælde, hvor Hobro har sagt nej, hvor jeg måske gerne ville have sagt ja, og så har der været 6-7 henvendelser, hvor Hobro nok ville sige ja, men min agent og jeg har sagt nej, inden det nåede så langt, fortæller Edgar Babayan.

- Jeg er snart 25 år, så hvis jeg skal til noget ordentligt, skal det være nu. Jeg vil ikke kun tage et halvt skridt op i min fodboldkarriere, så jeg venter lidt og ser, om der kommer noget, som jeg virkelig vil, tilføjer han.

Annonce

Respekterer kontrakt

Hidtil i karrieren har Edgar Babayan repræsenteret Randers FC og Hobro IK, så blikket er i første omgang rettet mod udlandet.

- Superligaen er en god liga, men jeg vil gerne prøve mig af i udlandet, medmindre en af top 3-klubberne melder sig. For hvis jeg skal være i Skandinavien, skal det være på nogle af de bedste hold, siger landsholdsspilleren for Armenien.

Men her og nu står den på 1. divisionsfodbold med Hobro. De har nu engang kontrakt med Edgar Babayan et år endnu. Et faktum, som kantspilleren er helt på det rene med.

- Min ambition er at spille på det højest mulige niveau, men der skal to til tango. Så hvis klubben, der vil have mig, ikke kan blive enig med Hobro, kan jeg jo ikke sætte mig ned og tude over det.

- Jeg har selv skrevet under på den kontrakt, og så må jeg respektere den. Jeg vil spille og gøre mit bedste for Hobro. Længere er den ikke, understreger Babayan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers For abonnenter

Hvilken vej skal kommunen gå når det gælder investeringer i ny infrastruktur? Snart bliver det din tur til at svare på det

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Randers FC For abonnenter

Tyrkisk jackpot og vildt skadesmareridt: Colin Todd var som en far for Randers FC-rekordholder

Annonce