Annonce
Randers

Blod, gys og splatter-stemning: Ingen nåde i Helvedes Køkken

Den vanvittige kok, alias Victor Clem Nielsen, med sine zombie-øjne og sin bloddryppende kniv slikker sig om munden og snakker om "frisk menneskekød", allerede når gæsterne træder ind i regnskovens Helvedes Køkken. Foto: Annelene Petersen
Randers Regnskov byder på et halloween-arrangement ud over det sædvanlige: Et køkken og en restaurant befolket af skræmmende zombier

RANDERS: Når gæsterne  i denne uge træder ind i Hells Kitchen i Randers Regnskov, bliver de mødt af stirrende zombie-øjne, skarpe knive, en bloddryppende kok og bemærkninger om "frisk menneskekød" til menuen.

Regnskoven disker i år op med et halloween-arrangement, der vil kunne skræmme de fleste. Hyggelig uhygge er regnskovens egen overskrift på halloween-ugen. Men i Helvedes Køkken er der ikke megen hygge at finde.


Annonce

Vi har set en voksen mand lægge sig i fosterstilling og gispe efter vejret efter at have været tjener i vores restaurant.

Thomas Sloth Pedersen


Blodige og vanvittige kokke og tjenere kommer uhyggeligt tæt på med deres knive, gafler og fordrejede ansigter. I køkkenet hænger en død mand med en kødkrog gennem øjet, og på gulvet flyder det med ligdele og knogler. Desperate skrig fylder rummene. Og en diskret opsats byder gæsterne på afhuggede hænder, hoveder - og delikate vindruer.

Dystopia Entertainment

- I disse coronatider griber vi selvfølgelig ikke fat i folk. Men bortset fra det, skal gæsterne ikke forvente nogen nåde, når de vover sig ind i vores Hells Kitchen, siger kokkens kone, Jasmin Bohnsen, bag sine zombie-øjne.

Forvent ingen nåde i vores køkken, siger kokkens kone alias Jasmin Bohnsen. Foto: Annelene Petersen

Køkkenet leveres komplet med blod og skuespillere af ensemblet Dystopia Entertainment, der er specialister i denne type underholdning.

Og ingen nåde er præcis, hvad besøgende i køkkenet kommer til at opleve.

Overtjener Thomas Sloth Pedersen tager mod gæsterne i receptionen. Foto: Annelene Petersen

- Vi leverer en mild variant af vores show her i regnskoven - gæsterne er jo primært børnefamilier. Men vi har set en voksen mand lægge sig i fosterstilling og gispe efter vejret efter at have været tjener i vores restaurant, fortæller Thomas Sloth Pedersen, der som kun lettere blodig overtjener og - relativt - afdæmpet tager i mod gæsterne i receptionen.

Demian er forvist til sin egen uhyggelige kælder for at spise menneskekød. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Lidt ... nej, meget uhyggeligt

Alexander og Sebastian Kjær Drejer på 12 og 13 år er de første køkkengæster denne morgen. Aldersgrænsen for at blive lukket ind er 10 år for børn sammen med voksne og 12 år, hvis de kommer alene.

Dystopia Entertainment

Dystopia Entertainment har et tæt samarbejde med en forskergruppe fra Aarhus Universitet, ledt af PhD Mathias Clasen, postdoc Marc Andersen og lektor Uffe Schjødt.

- Hvert år samarbejder vi om et nyt forsknings-projekt, som har til formål at undersøge hvorfor og hvordan mennesker opsøger og oplever horror. Den viden vi får bliver brugt til at designe endnu mere skræmmende oplevelser. Vores events er således baseret på den nyeste forskning inden for adfærd, psykologi og evolutionsbiologi og designet til maksimal frygt-respons

Og de slap tilsyneladende nogenlunde umærkede fra oplevelsen.

- Men det var megafedt og meget anderledes, siger de efter at være sluppet ud igen. Vi skulle være tjenere i restauranten, hvor vi blev skreget af, jaget rundt - og truet med at ende i gryderne.

Alexander og Sebastian Kjær Drejer på 12 og 13 år er de første køkkengæster denne morgen. Foto: Annelene Petersen

- Det var kun en lille smule uhyggelige med deres stirrende glasøjne og blod over det hele. Nej, det var nok lige på grænsen ... eller det var faktisk meget uhyggeligt, erkender de.

Hvordan de har sovet om natten, er så ikke til at vide.

Annonce

Ny målgruppe i regnskoven

Det er første halloween, Randers Regnskov samarbejder med Dystopia Entertainment om en uhyggelig oplevelse. Men arrangementet bliver gentaget, lover salg- og marketingschef i Randers Regnskov Morten Mikkelsen.

En hovedret i Hells Kitchen. Foto: Annelene Petersen

- Vi vil gerne udvide med en lidt anden målgruppe, og vi ser vores Helvedes Køkken som et noget anderledes spøgelsestog. Selvfølgelig skal vores gæster kunne hænge sammen bagefter - men det gør ikke noget, at de faktisk får en rigtig uhyggelig oplevelse. Jeg har set voksne gæster vende rundt i indgangen og erklære, at "Jeg vil ud". Det er ok.

Den megen blod i Hells Kitchen til regnskovens halloween kommer naturligvis også med en pris.

- Vores samlede halloween-arrangement kommer nok med en ekstraregning på mellem 100.000 og 200.000 kroner. Men vi tror, det er pengene værd. Vi kunne selvfølgelig godt have stablet vores egen uhygge på benene. Men vi foretrækker at gøre det, vi er bedst til - og overlade sådan et arrangement til andre specialister, siger han.

Den vanvittige kok, alias Victor Clem Nielsen, med sine zombie-øjne og sin bloddryppende kniv slikker sig om munden og snakker om "frisk menneskekød", allerede når gæsterne træder ind i regnskovens Helvedes Køkken. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Randers For abonnenter

Kunderne slår alarm over randersfirma: Køb kun noget, hvis du kan undvære de penge

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Konflikten vokser: Ulovligt at kvæg drikker vand af grøft, mener modstandere af naturnationalpark - og klager til kommunen

Navne For abonnenter

Den nye rektor på Randers Statsskole kunne i stedet have siddet i en traktor på marken

Randers

Ikonisk Randers-bygning står helt skarpt efter renovering: Se de flotte billeder her

Erhverv

Trods corona: Mange nye virksomheder poppede op i Randers sidste år

Per Christensen stopper som formand for fagforbundet 3F

Randers FC For abonnenter

Randers FC's talentfulde terrier har rystet svær start af sig: Hvert minut i foråret er en bonus

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Henriksen stiller ikke op for DF ved næste valg

Randers

Efter bølge af indbrud i biler: Dommer fængsler tre udlændinge mistænkt for at være på tyvetogt

Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Randers

Stort smitteudbrud rammer lokal folkeskole: Kun halvdelen af eleverne mødte ind mandag morgen

Annonce