Annonce
Norddjurs

BP Electric slår sig sammen med konkurrent

De to fusionerede virksomheder, som fremover kendes som BP Soendergaard, beskæftiger et halvt hundrede mennesker, hvoraf de fleste her har taget opstilling i anledning af fusionen. Foto: BP Soendergaard
Den grenaaensiske el-installationsvirksomhed har efter offentliggørelsen af det seneste årsregnskab med henblik på at opnå synergieffekt fusioneret med Soendergaard til BP Soendergaard, som således beskæftiger et halvt hundrede medarbejdere.

Grenaa: Selv om overskuddet på 236.000 kroner i det senest offentliggjorte årsregnskab fra grenaavirksomheden BP Electric A/S var lidt højere end sidste års, vil administrerende direktør Jan Baand ikke betegne resultatet som tilfredsstillende. Tværtimod.

Og den lidt skuffende indtjening er ifølge Jan Baand også en stærkt medvirkende årsag til, at man fra årsskiftet har fusioneret virksomheden med en hidtidig konkurrent, Soendergaard, som ligeledes er hjemmehørende i Grenaa.

- Vi øjner mulighed for en ikke ringe synergieffekt, da vi ved at slå os sammen bliver stærke på alle de områder, hvor vi opererer. Fordi der fremover på alle de felter, hvor vi opererer, vil være flere medarbejdere, som har de særlige kompetencer, der kræves, siger Jan Baand.

Han siger videre, at fusionen derfor også medfører, at man fremover vil kunne løse både større og mere komplicerede opgaver. BP Electric og Soendergaard var inden fusionen næsten lige store. Førstnævnte beskæftigede dog lidt flere medarbejdere, og det nye selskab, som har fået navnet BP Soendergaard, råder nu over et halvt hundrede medarbejdere.

BP Soendergaard udfører alle former for elektriker- og installationsarbejde og har blandt andet en sikringsafdeling, som udelukkende tager sig af installation af tyveri- og brandalarmer og alle former for overvågning. Kunderne tæller alt, lige fra den private villaejer til industrivirksomheder og landbrug.

Om forventningerne til det nye selskabs første regnskabsår, der ligesom det har været tilfældet i BP Electric, går fra 1. oktober til 30. september, siger Jan Baand:

- Det første år skal man aldrig forvente sig for meget af, men vi regner da med at kunne lande et resultat på status quo i forhold til det senest offentliggjorte fra BP Electric. I år to regner vi imidlertid med, at synergieffekten for alvor vil slå igennem.

Jan Baand har selv fået en ny titel i BP Soendergaard, hvor han nu er kalkulationschef. Hans partner i det gamle BP Electric, Bjørn Johansen, er ny administrerende direktør, mens den hidtidige indehaver af Soendergaard, Peter Tylvad, er salgschef.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Randers FC bød slutfløjt velkommen: - Hvis kampe varede 70 minutter, skulle vi have vundet

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Succesfuldt projekt for udsatte unge risikerer lukning: Fritidsjob er meget mere end penge på lommen

Randers For abonnenter

Kvadratmeter og pris vægter højere end postnummer: - Vi gav håndslag på, at det max skulle være en times kørsel fra Aarhus

Vejr

Luk vinduer og døre: Skybrud og store regnskyl truer i det kommende døgn 

Randers For abonnenter

Ud af komfortzonen og ind på arbejdsmarkedet: Fritidsjob giver masser af oplevelser og erfaring - få tips og tricks fra de unge

Randers FC For abonnenter

Karakterbogen efter uafgjort mod OB: Han har ikke tænkt sig at give pladsen til anføreren tilbage

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Flowerpower, peace and love: En væg i den nye brætspilscafé Operaen får 1970'er-tema

Norddjurs For abonnenter

Flere end 200 medarbejdere mister deres job: Østjysk fødevareproducent er gået konkurs

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

RANDERS For abonnenter

Bondekonen sælger overdådige gallakjoler til hele landets kvinder. Selv ejer hun ikke en eneste en

Randers For abonnenter

Flere krydser kommunegrænsen på vej til arbejde: I Randers Kommune kører pendlerne 22 gange rundt om jorden - dagligt

Randers FC

Genlæs livebloggen og se højdepunkterne: Kamara sikrede Randers et point

Annonce