Annonce
Randers

Campen Auktioner udvider med afdeling i Aabenraa

Finn Campen, Campen Auktioner. Pressefoto
En god beliggenhed, tæt på motorvejen, giver en helt perfekt synlighed, lyder det fra Finn Campen, der nu udvider med en afdeling af Campen Auktioner i Sønderjylland, hvor mange udenlandske opkøbere kommer forbi.
Annonce

Randers: Det går godt for Campen Auktioner. Så godt, at omsætningen er steget med cirka 15 procent det seneste år, og det vel at mærke på en omsætning, der ligger på den gode side af 100 millioner kroner. Mere nøjagtigt vil auktionarius og auktionshus-ejer, Finn Campen, ikke komme det, men han vil gerne sige, at det går godt.

- Ja, vi har lidt medvind for tiden og får flere og flere kunder, franchisepartnere og samarbejdspartnere i det hele taget. Her under coronakrisen har vi også fået en del flere private kunder, der har haft tid til at være inde at kigge på vores netauktioner. Hvor det før måske var 20 procent, der var nye kunder, så er vi helt oppe på 70 procent nu, siger Finn Campen og indrømmer, at det faktisk også giver mere arbejde til de 35 fastansatte, der er i virksomheden.


Vi har lidt medvind for tiden og får flere og flere kunder, franchisepartnere og samarbejdspartnere i det hele taget.

Finn Campen, auktionarius og ejer af Campen Auktioner


For de helt nye kunder er lidt mere usikre på at byde end stamkunderne, og de nye kan være i tvivl om, hvad de skal gøre, hvis de er kommet til at trykke forkert med mere. Derfor giver nye kunder også mere arbejde i butikken, erkender direktøren.

Men at det i det hele taget går godt for firmaet, gør, at Finn Campen nu udvider med en afdeling i Aabenraa, hvor han har fundet en beliggenhed, der siger spar to.

Annonce

Synlighed til opkøbere

Det er en central beliggenhed, tæt på motorvejen, der giver synlighed til de attraktive, udenlandske opkøbere.

- Det er bare et godt område, og det er klart, at jo højere op i landet vi kommer, jo mere tørrer strømmen af udenlandske opkøbere ind, så når vi når Randers, er der ikke så mange tilbage, siger auktionarius.

Campen Auktioner har søgt længe efter den perfekte lokation i et driftigt område i Sønderjylland og har altså nu slået til med adressen Egelund 39 i Aabenraa.

Finn Campen holdt sin første auktion 1. februar 2010 i firmaet, og i dag fremstår auktionshuset med et temmeligt bredt sortiment, hvor en stor del er af katalognumrene er fra dødsboer, virksomhedsopkøb og overskudslagre. Flere gange har Campen Auktioner gjort sig bemærket i både ind- og udland med "ladefund" af specielle biler. Men der findes stort set alt fra landbrugs- og entreprenørmaskiner, biler, motorcykler, heste og designmøbler med mere på både fysiske auktioner og på online-auktioner i vriksomheden.

- Vi vil gerne have, at der også er noget for konen, når hun kigger manden over skulderen, når han er inde på vores netauktioner. At hun opdager, hov, der er også sofaer og designmøbler. Og omvendt, siger Finn Campen.

Annonce

5000 numre

Han oplyser, at der lige nu er omkring 5000 katalognumre i auktonshusets akutioner.

- Eller cirka det samme som de to auktionshuse, vi gerne sammenligner os med, har tilsammen, siger Finn Campen.

Finn Campen, der ejer Campen Auktioner, åbner ny afdeling på Egelund 39 i Aabenraa. Pressefoto

At det går godt i virksomheden, får ham i øvrigt ikke til at købe en sportsvogn til ham selv eller en pels til hustruen.

- Nej, vi vil gerne investere i udvikling. Det er blandt andet derfor vi åbner en ny afdeling i Aabenraa, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Sport For abonnenter

Ude af position og nyt ansvar i forsvaret: Degn vil bruge pragtkamp som afsæt til mere

Annonce