Annonce
Randers

Cava og kransekage til morgenmad: Randers Arkitekten modtog årets erhvervspris

Indehaver og chef Brian Andersen takkede borgmester Torben Hansen og Randers Kommune for prisen og lovede medarbejderne en gang vinsmagning samt en skattefri check på 1.200 kroner til at bruge løs af i butikkerne i Randers midtby. Foto: Annelene Petersen
Medarbejderne hos Randers Arkitekten blev taget på sengen, da borgmester Torben Hansen torsdag morgen kom forbi og overrakte Randers Kommunes Erhvervspris 2021.

Randers: Medarbejderne hos Randers Arkitekten fik sig lidt af en overraskelse, da borgmester Torben Hansen omgivet af et mindre følge torsdag morgen troppede op hos firmaet i Chr. R.-huset på Vestervold.

Chef og indehaver Brian Andersen havde kaldt de ansatte på arbejde et kvarter før normal arbejdstid under påskud af, at de skulle til firmafotografering og foredrag efterfulgt af pizzaspisning.

Ingen af medarbejderne ud over Brian Andersen og hans kone Mette anede, at anledningen var en helt anden: At det fremadstormende arkitektfirma skulle have overrakt Randers Kommunes Erhvervspris 2021.

Annonce

Stærke værdier

Derfor blev der lidt mere stille, end der plejer at være på arbejdspladsen, da borgmesteren tog ordet og afslørede, at Randers Arkitekten er dette års fuldstændig fortjente vinder af erhvervsprisen.

Den nærmeste familie til direktør Brian Andersen var blevet varskoet om overrækkelsen onsdag aften og var derfor mødt op for at høre borgmesteren hylde Randers Arkitekten. Fra venstre Maria, Emma og hustruen Mette Andersen, der arbejder som bogholder hos Randers Arkitekten. Foto: Annelene Petersen

- Randers Arkitekten er i en spændende udvikling, og vi kan både i produktet og i virksomhedens ånd se, hvordan firmaet arbejder med FN's 17 Verdensmål - verdens vigtigste plan. Her er tale om stærke værdier, fælles indsats og lyst til at inspirere og skabe resultater til gavn og glæde for hele kommunen. Dermed er virksomheden også en stærk ambassadør for vores område, sagde borgmester Torben Hansen i sin tale til Brian Andersen og de omkring 20 medarbejdere.

Annonce

Afsæt i verdensmålene

Under normale forhold bliver prisen overrakt fra scenen ved kommunens nytårskur for erhvervslivet på Værket. Det var på grund af corona-restriktioner ikke muligt.

I stedet modtog Randers Arkitekten det overraskende besøg torsdag morgen, hvor Torben Hansen overrakte prisen, en skulptur af Jan Agerbo med navnet "At løfte i flok", til direktør Brian Andersen.

Tidligere vindere af Randers Kommunes Erhvervspris

Siden 2015 har Randers Kommune uddelt erhvervsprisen.

Vinderen bliver valgt af borgmesteren efter indstillinger fra forvaltningen.

Tidligere vindere:

2020: Derma Pharm A/S

2019: Confac A/S

2018: Fårup Beton A/S

2017: Innovation Living A/S

2016: A1 Consult

2015: DanDomain

- Randers Arkitekten er en relativt ung virksomhed, som har fem Gazelle-priser bag sig. Alligevel har firmaet og de dedikerede medarbejdere skabt en virksomhed, hvor man løfter i flok. Hvor man gerne går forrest i forhold til at rådgive og lave projekter med afsæt i verdensmålene. Og helt konkret har man formået at skabe smukke projekter, hvor man forener modernitet, funktionalitet, historie og bæredygtighed og dermed bidrager til, at et projekt udvikler sig positivt, lød det fra borgmesteren.

Annonce

Meget stolt

Brian Andersen takkede for prisen og hyldede samtidig sine medarbejdere, som blev lovet 1.200 kroner skattefrit til indkøb i Randers midtby, og tilføjede, at han nok skulle arrangere en vinsmagning.

Randers Kommunes Erhvervspris i form af Jan Agerbos "At løfte i flok" får nu fast bopæl hos Randers Arkitekten på Vestervold. Foto: Annelene Petersen

- Det er medarbejdernes lyst, vilje og evne til hele tiden at dygtiggøre sig, der har gjort os fortjent til denne pris. Mine kollegaers daglige indsats og faglige sult efter at tilegne sig endnu mere viden om FN's Verdensmål og bæredygtighed, gør, at vi kan skabe de arkitektoniske løsninger og resultater, som i dag bliver hædret. Jeg er meget stolt over at stå i spidsen for Randers Arkitektens team, sagde Brian Andersen, inden Randers Kommune inviterede på cava og kransekage.

Da havde klokken lige passeret 8.15.

Annonce
Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Østjylland

Monsterkø på motorvejen: Trafikken lammet ved Skanderborg

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Politiet må ikke straffe fartsyndere i turistområde: Borgere føler sig magtesløse i spil mellem systemer

Randers For abonnenter

Marienlund skyder op med nye ejerlejligheder midt i populær bydel: Seks ud af 12 lejligheder er allerede solgt inden rejsegildet

Randers

Kære Verdo-kunde: Næste år skal du betale mere end dobbelt så meget som i år for at holde varmen i din bolig

Randers

Politiet søger vidner efter sag om blufærdighedskrænkelse: Fremmed satte sig ind på passagersædet og befamlede og kyssede 21-årig kvinde

Randers

Mand gjorde beboere utrygge i boligområde: Spyttede efterfølgende betjent i ansigtet og slog ham i hovedet med en sko

Randers FC For abonnenter

Det er muligt, tv ikke ville sende, men i Randers elsker vi pokalen af en grund

Debat

Debat: Forbruget af antipsykotisk medicin skal ned

Østjylland

Monsterkø på motorvejen: Trafikken lammet ved Skanderborg

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Randers

Camilla og Finn er sikre i deres sag: Derfor lugter det på Randers Havn

Randers

Næsten alle partier står bag: 50 millioner kroner ekstra til børneområdet hvert år

Sport For abonnenter

Udkørt Randers HK-profil utilfreds med løst krudt i skudarmen: - Det er svært, når kroppen siger fra

Østjylland

Kandidat til HK's ledelse krænkede medarbejder verbalt til julefrokost

Annonce