Annonce
Randers

Cava og kransekage til morgenmad: Randers Arkitekten modtog årets erhvervspris

Indehaver og chef Brian Andersen takkede borgmester Torben Hansen og Randers Kommune for prisen og lovede medarbejderne en gang vinsmagning samt en skattefri check på 1.200 kroner til at bruge løs af i butikkerne i Randers midtby. Foto: Annelene Petersen
Medarbejderne hos Randers Arkitekten blev taget på sengen, da borgmester Torben Hansen torsdag morgen kom forbi og overrakte Randers Kommunes Erhvervspris 2021.

Randers: Medarbejderne hos Randers Arkitekten fik sig lidt af en overraskelse, da borgmester Torben Hansen omgivet af et mindre følge torsdag morgen troppede op hos firmaet i Chr. R.-huset på Vestervold.

Chef og indehaver Brian Andersen havde kaldt de ansatte på arbejde et kvarter før normal arbejdstid under påskud af, at de skulle til firmafotografering og foredrag efterfulgt af pizzaspisning.

Ingen af medarbejderne ud over Brian Andersen og hans kone Mette anede, at anledningen var en helt anden: At det fremadstormende arkitektfirma skulle have overrakt Randers Kommunes Erhvervspris 2021.

Annonce

Stærke værdier

Derfor blev der lidt mere stille, end der plejer at være på arbejdspladsen, da borgmesteren tog ordet og afslørede, at Randers Arkitekten er dette års fuldstændig fortjente vinder af erhvervsprisen.

Den nærmeste familie til direktør Brian Andersen var blevet varskoet om overrækkelsen onsdag aften og var derfor mødt op for at høre borgmesteren hylde Randers Arkitekten. Fra venstre Maria, Emma og hustruen Mette Andersen, der arbejder som bogholder hos Randers Arkitekten. Foto: Annelene Petersen

- Randers Arkitekten er i en spændende udvikling, og vi kan både i produktet og i virksomhedens ånd se, hvordan firmaet arbejder med FN's 17 Verdensmål - verdens vigtigste plan. Her er tale om stærke værdier, fælles indsats og lyst til at inspirere og skabe resultater til gavn og glæde for hele kommunen. Dermed er virksomheden også en stærk ambassadør for vores område, sagde borgmester Torben Hansen i sin tale til Brian Andersen og de omkring 20 medarbejdere.

Annonce

Afsæt i verdensmålene

Under normale forhold bliver prisen overrakt fra scenen ved kommunens nytårskur for erhvervslivet på Værket. Det var på grund af corona-restriktioner ikke muligt.

I stedet modtog Randers Arkitekten det overraskende besøg torsdag morgen, hvor Torben Hansen overrakte prisen, en skulptur af Jan Agerbo med navnet "At løfte i flok", til direktør Brian Andersen.

Tidligere vindere af Randers Kommunes Erhvervspris

Siden 2015 har Randers Kommune uddelt erhvervsprisen.

Vinderen bliver valgt af borgmesteren efter indstillinger fra forvaltningen.

Tidligere vindere:

2020: Derma Pharm A/S

2019: Confac A/S

2018: Fårup Beton A/S

2017: Innovation Living A/S

2016: A1 Consult

2015: DanDomain

- Randers Arkitekten er en relativt ung virksomhed, som har fem Gazelle-priser bag sig. Alligevel har firmaet og de dedikerede medarbejdere skabt en virksomhed, hvor man løfter i flok. Hvor man gerne går forrest i forhold til at rådgive og lave projekter med afsæt i verdensmålene. Og helt konkret har man formået at skabe smukke projekter, hvor man forener modernitet, funktionalitet, historie og bæredygtighed og dermed bidrager til, at et projekt udvikler sig positivt, lød det fra borgmesteren.

Annonce

Meget stolt

Brian Andersen takkede for prisen og hyldede samtidig sine medarbejdere, som blev lovet 1.200 kroner skattefrit til indkøb i Randers midtby, og tilføjede, at han nok skulle arrangere en vinsmagning.

Randers Kommunes Erhvervspris i form af Jan Agerbos "At løfte i flok" får nu fast bopæl hos Randers Arkitekten på Vestervold. Foto: Annelene Petersen

- Det er medarbejdernes lyst, vilje og evne til hele tiden at dygtiggøre sig, der har gjort os fortjent til denne pris. Mine kollegaers daglige indsats og faglige sult efter at tilegne sig endnu mere viden om FN's Verdensmål og bæredygtighed, gør, at vi kan skabe de arkitektoniske løsninger og resultater, som i dag bliver hædret. Jeg er meget stolt over at stå i spidsen for Randers Arkitektens team, sagde Brian Andersen, inden Randers Kommune inviterede på cava og kransekage.

Da havde klokken lige passeret 8.15.

Annonce
Randers For abonnenter

Kunderne slår alarm over randersfirma: Køb kun noget, hvis du kan undvære de penge

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Konflikten vokser: Ulovligt at kvæg drikker vand af grøft, mener modstandere af naturnationalpark - og klager til kommunen

Navne For abonnenter

Den nye rektor på Randers Statsskole kunne i stedet have siddet i en traktor på marken

Randers

Ikonisk Randers-bygning står helt skarpt efter renovering: Se de flotte billeder her

Erhverv

Trods corona: Mange nye virksomheder poppede op i Randers sidste år

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Randers FC For abonnenter

Randers FC's talentfulde terrier har rystet svær start af sig: Hvert minut i foråret er en bonus

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Randers

Efter bølge af indbrud i biler: Dommer fængsler tre udlændinge mistænkt for at være på tyvetogt

Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Randers

Stort smitteudbrud rammer lokal folkeskole: Kun halvdelen af eleverne mødte ind mandag morgen

Annonce