Annonce
Erhverv

Connected Wind Services får stor aftale med Vattenfall

Connected Wind Services skal de næste ti år servicere vindmøller for Vattenfall. Pressefoto
Connected Wind Services skal fra sin base på Djursland i de kommende 10 år levere service på 32 Siemens-møller i Danmark.

SYDDJURS: Med mere end 30 år på markedet er Connected Wind Services med base i Balle på Djursland allerede kendt som en af de største uafhængige serviceudbydere i Danmark. Nu tager virksomheden det næste skridt frem mod en yderligere konsolidering i konkurrencen med de store producenter og serviceleverandører indenfor vindenergi.


Kontrakten med Vattenfall rykker os for alvor op i superligaen blandt serviceleverandører

Kent Hougaard


I sommeren 2019 sendte det store svenskejede energiselskab Vattenfall en opgave om service og vedligehold af 32 vindmøller i EU-udbud, og i skarp konkurrence med flere andre serviceudbydere vandt Connected Wind Services opgaven.

Annonce

Superliga

- Kontrakten med Vattenfall rykker os for alvor op i superligaen blandt serviceleverandører. Vi har tidligere samarbejdet med Vattenfall om nogle af deres mindre vindmølleparker samt løst ad hoc-opgaver, og vi er meget stolte over at have landet denne aftale med en af de helt store spillere på markedet, siger Kent Hougaard, adm. direktør i den danske afdeling af Connected Wind Services, Connected Wind Services Denmark A/S.

Aftalen indebærer, at Connected Wind Services får det fulde ansvar for driften af de 32 møller, der er ejet af Vattenfall og fordelt på vindmølleparker i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

molu

Connected Wind Services

Connected Wind Services er en selvstændig, global servicepartner på markedet for vedvarende energi.

Virksomheden arbejder på at fremme overgangen til bæredygtig energi og udfordrer derfor de nuværende serviceløsninger samt udforsker nye, innovative måder at reducere kompleksiteten og optimere driften af vindmøller ved at kombinere vores store viden og erfaring med progressiv tænkning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce