Annonce
Randers FC

Dårligt nyt for Kamara: Riv i musklen har sat det lange lys på

Alhaji Kamara har i størstedelen af foråret døjet med en muskelskade i sit lår. Det koster Randers FC-topscoreren pokalfinalen og med al sandsynlighed også resten af kampene i mesterskabsspillet. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det er lidt mere end to uger siden, at Alhaji Kamara pådrog sig en ny skade i sit comeback for Randers FC. Angriberen forventer ikke, at han kommer i aktion for klubben igen i denne sæson.

Fodbold: Foråret startede så lovende for Alhaji Kamara med scoringer i de to første kampe, som sendte Randers FC-angriberen helt op blandt de bedste målslugere i Superligaen.

Siden har det ene uheld afløst det andet i en sådan grad, at de randrusianske fodboldfans meget vel kan have set det sidste til topscoreren i denne sæson.


Annonce

For ikke at blive skuffet har vi valgt at sige, at jeg er ude resten af sæsonen. Hvis jeg kan få minutter i en kamp eller to til sidst, bliver jeg glad, men vi vil ikke forcere noget.

Alhaji Kamara, spiller i Randers FC


Det startede med en muskelskade i låret mod OB sidst i februar, som endte med at koste halvanden måneds pause.

I mesterskabsspillets anden runde hjemme mod FC Nordsjælland fik sierraleoneren så sit længe ventede comeback. 22 minutter som indskifter blev det til. Siden har han ikke været på græs.

Et nyt riv i musklen, som opstod i en situation uden kontakt, har i stedet forvist ham til styrkelokalet.

Nu, lidt mere end to uger efter skaden, har angriberen svært ved for alvor at tro på, at det bliver til flere kampe i indeværende sæson.

- For ikke at blive skuffet har vi valgt at sige, at jeg er ude resten af sæsonen. Hvis jeg kan få minutter i en kamp eller to til sidst, bliver jeg glad, men vi vil ikke forcere noget. Vi fokuserer bare på at få mig tilbage, siger Alhaji Kamara.

- Jeg arbejder for det i træningslokalet og begyndte at løbe med lav fart igen i sidste uge. Som det ser ud nu, kan jeg være tilbage på træningsbanen i løbet af den næste måned, men vi vil ikke presse det ved at tænke for meget på at skulle være klar til at spille kampe, tilføjer klubbens topscorer.

Ked af det

Tilbageslaget har ramt ekstra hårdt for frontløberen, da der blev taget forholdsregler efter alle kunstens regler for at få musklen gjort klar til kamp.

- Vi var tålmodige og ventede ekstra længe med at give mig spilletid. Jeg følte også selv, at jeg var helt klar til at spille, fortæller Alhaji Kamara, som har affundet sig med, at han kommer til at se pokalfinalen fra tribunen.

- Det har været virkelig hårdt, og jeg var også ked af det. Den slags sker, og det skal du ikke slå dig selv i hovedet over. Man må bare bryde igennem de barrierer, der dukker op. Jeg er forhåbentlig også i klubben næste sæson, så vi kan skabe gode ting sammen igen, lyder det fra angriberen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce