Annonce
Randers FC

Derfor fik Sambou lov at sparke straffespark

Bassala Sambou er nu oppe på tre mål i pokalturneringen. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Bassala Sambou fik lov at skyde straffespark, selv om der var lagt op til, at det skulle være Vito Hammershøy-Mistrati.
Annonce

Fodbold: Med to scoringer mod Aarhus Fremad er Bassala Sambou nu oppe på tre mål i dette års pokalturnering.

Det første lavede han i sin debut for Randers FC, da klubben tidligere på efteråret besejrede FC Sydvest med 4-1.

Efter sejren over Aarhus Fremad hæftede Sambou sig dog først og fremmest ved, at Randers FC er videre til næste runde efter en kamp, der blev mere bøvlet end som så mod et velspillende aarhusiansk mandskab.

- Det er en lettelse, at vi er videre. Vi var forberedte på, at det kunne blive en svær kamp, men det kom alligevel som en overraskelse, at Aarhus Fremad kunne spille så godt.  De var dygtige til at vende spillet fra forsvar til angreb med deres hurtige boldomgang, sagde Sambou.

- Vi må anerkende, at de spillede en meget flot kamp. Det er ligesom i Cup-turneringerne i England, hvor de undertippede altid står klar til at udnytte sådan en chance for at vise, hvad de kan.  Men heldigvis klarede vi den og kom ud af kampen som det bedste hold, tilføjede den 23-årige angriber, der lidt overraskende sparkede straffesparket, der bragte Randers FC på 1-0.

- Det var planen, at Vito skulle tage det, men jeg tror godt, at han kunne se på mine øjne, at jeg rigtig gerne ville sparke, og så spurgte han, om jeg havde lyst. Jeg har altid haft en god selvtillid omkring at sparke straffespark, så jeg takker Vito for at give mig chancen.

Mens det er blevet til tre mål i pokalturneringen, er Sambou stadig ikke noteret for mål i Superligaen, og ifølge ham selv har vi da heller ikke set bedste endnu.

- Jeg kan stadig gøre mere, end jeg har gjort indtil videre. Det er vigtigt hele tiden at presse sig selv til at nå et højere niveau, og det kommer jeg til at gøre. Jeg bliver aldrig tilfreds. Det vigtigste er at arbejde i holdets tjeneste, men jeg vil også gerne lave mål og assist. I sidste ende ved man godt, at det er det, en angriber bliver bedømt på, sagde Bassala Sambou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce