Annonce
Navne

Engageret medarbejder stopper i Djurslands Bank

Tina Klausen, boligkonsulent i Djurslands Bank i Grenaa, går på pension og har sidste arbejdsdag i Djurslands Bank 7. april.

Tina Klausen, boligkonsulent i Djurslands Bank i Grenaa, har valgt at stoppe i banken og gå på pension med udgangen af april.

Tina Klausen blev ansat som bankelev i Djurslands Bank i 1978. Hun startede i afdelingen i Ryomgård og har siden været omkring flere forskellige afdelinger og arbejdsområder. Hun forlod for en kort periode banken på grund af en ansættelse i Kreditforeningen Danmark men blev genansat i Djurslands Bank i 1991; først i kreditsekretariatet og senere i afdelingen i Grenaa.

Siden 2004 har Tina Klausen beskæftiget sig med boligområdet - først og fremmest som afdelingsleder for bankens daværende rådgivningscenter som siden skiftede navn til forretningsudvikling privat.

I forbindelse med en organisationsændring i efteråret 2020 frabad Tina Klausen sig ledelsesdelen i sit job og valgte derefter at koncentrere sig udelukkende om boligområdet, om store projekter i samarbejde med bankens samarbejdspartner på IT-området, Bankdata, og intern support med udgangspunkt fra bankens nyoprettede kompetencecenter.

Ud over den almindelige bankuddannelse er Tina Klausen uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar. Hun brænder for boligområdet og for at være tæt på kundernes behov for rådgivning. Hun har således de seneste år stået i spidsen for bankens boligseminarer, som typisk bliver afholdt i Aarhus for yngre førstegangskøbere. Hun står ligeledes bag tanken om og konceptet bag Ungbank i Djurslands Bank, hvor bankens unge kunder bliver tilknyttet en ung rådgiver, som er i øjenhøjde med kunden selv.

Tina Klausens store engagement og interesse for Djurslands Bank viser sig også ved, at hun i perioden 1998 til 2018 var medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i banken, ligesom hun om nogen har været kulturbærer i forhold til at synliggøre bankens værdier og kunderettede fokus.

Udenfor banken bruger Tina Klausen sin fritid på kreative sysler, på sit sommerhus i Gjerrild samt venner og familie, hvilket hun, foruden frivilligt arbejde, ser frem til at kunne bruge endnu mere tid på.

Tina Klausens afsked med Djurslands Bank sker med en intern markering for en mindre gruppe kolleger på grund af de nuværende restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce