Annoncørbetalt indhold

Er du også træt af alt det uønskede ukrudt i haven?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af os, der hvert år kæmper en brag kamp for at komme af med den uønskede vækst af ukrudt i vores haver. Det er nemlig noget, der kan få enhver smuk have til at se mindre velholdt ud, og når først det er der, kan det også meget hurtigt tage overhånd.

Derfor handler det om at holde fremkomsten af det så langt nede som muligt. Det er dog ofte et hårdt arbejde, der er forbundet hermed.

Annonce

Frem med haveredskaberne

Derfor er der flere af os, der til tider bruger timevis ude i vores haver. Her sidder vi og roder i jorden i blandt andet vores blomsterbede for at få den til at se så ren som muligt ud. Og efter nogle gode timer, hvor kroppen har været i akavede stillinger i lang tid ad gangen, er vi ømme, men haven er flot.

Desværre kun i kort tid. For meget kort tid efter vil det igen spire op med den uønskede fremkomst af ukrudt, og så er den eneste løsning at finde arbejdstøjet frem igen og give sig i kast med bekæmpelsen på ny.

Dækbark er et godt trick

Men faktisk er det muligt for dig at gøre brug af et smart trick, når du gerne vil holde ukrudt på afstand. Du skal nemlig bare tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med dækbark. Her er der tale om bark, som du kan indkøbe i større mængder, og som udgør det helt perfekte bundække i for eksempel dine blomsterbede eller under dine buske.

Dækbarken skaber en flot finish, inden du slipper for at se på den goldejord – men det er ikke den eneste fordel.

Hold ukrudt på afstand med et lag af dækbark

Når du vælger at gøre brug af dækbark, ligger du et tykt lag henover den jord, som tidligere har været fyldt med ukrudt. Og fordi at det kan være svært for både vand og sollys at trænge igennem det tykke lag, vil fremkomsten af ukrudt også gradvist blive mindsket. Du vil ikke slippe helt for ukrudt, men du vil opleve, at det bliver meget lettere for dig at fjerne det, idet det ikke får så godt fast, og at der langt fra kommer så meget mere.

Og din jord vil ikke tage skade, idet der stadig er tale om et naturligt materiale.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.