Annonce
Østjylland

Få fingrene i 500 kvadratmeter liebhaveri nær Hevring: Bollegård er udbudt til salg

Bollegård i Hevring sat til salg, og de godt 500 kvadratmeter kan erhverves for knap 4 millioner kroner. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Bollegård i Hevring er netop salg til salg, og der har allerede været stor interesse og flere fremvisninger, fortæller DanBolig Kolind-Midtdjurs, der har liebhaverejendommen til salg.

Hevring: 508 kvadratmeter fordelt på fire plan og ikke mindre end 16 værelser beliggende på en grund på 7.818 kvadratmeter. Alt dette kan man få fingrene i for knap 4 millioner kroner.

Bollegård i Hevring, der tilbage i 1920 blev bygget som en aftægtsbolig til moderen til godsejeren på Hevringholm, blev sat til salg for godt to uger siden og kan erhverves for den nette sum af 3,9 millioner kroner.

Boligen er sat til salg hos Danbolig Kolind-Midtdjurs, og selv om ejendomsmæglerfirmaet sælger alle typer af boliger, så er et sådant salg ikke hverdagskost, fortæller ejendomsmægler Steffen Vendelbo Sig.

Annonce

- Vi har ikke mange af den type specielle boliger til salg. Det er en sjældenhed og lidt af en perle, siger han.

Man får 16 værelser fordelt på fire plan, hvis man køber Bollegård. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs

Selv om mægleren karakteriserer boligen som en perle, så er en bolig til knap fire millioner på Djursland ikke noget særsyn hos ejendomsmægleren.

- Vi sælger alle slags boliger. Det billigste, vi har solgt, har kostet 70-75.000 kroner, men vi sælger også en del huse til både fem, seks og syv millioner kroner, primært i Rønde og Hornslet, så det er ikke et af de dyreste huse, vi har haft til salg, siger Steffen Vendelbo Sig.

Stor interesse for boligen

Liebhaverboligen, der ligger på Voer Færgevej mellem Hevring og Lystrup, blev sat til salg i starten af måneden, og der har på de 17 dage, den har været på markedet, allerede været stor interesse for den.

- Vi har haft rigtig mange opkald, og der har været stor aktivitet på boligen på de sociale medier, hvor folk har kommenteret og tagget hinanden på vores opslag, siger Steffen Vendelbo Sig, hvilket bliver bekræftet på ejendomsmæglerfirmaets facebookside, hvor en video af boligen er blevet set knap 6.000 gange.

Ejendomsmægleren fortæller, at han dagligt har fået to til tre snakke med interesserede købere, og at der har været en håndfuld fremvisninger, for trods de mange henvendelser er det langt fra alle, der ringer, der ender med at komme på en fremvisning.

- Der er eksempelvis nogle, der har ringet, for hvem det er drømmehuset, men som måske ikke tænker over, hvad det koster bare at pudse facaden. De bliver måske mere forelsket i drømmen, siger Steffen Vendelbo Sig.

Annonce

Efterskole eller erhverv

De mange henvendelser, der er kommet på boligen, spænder ifølge ejendomsmægleren bredt. Det har været alt fra børnefamilier over folk, der vil bruge ejendommen til erhverv, til folk, der vil lave efterskole på stedet.

- Boligen taler til mange aldersgrupper, men måske ikke så meget til førstegangskøbere, men mere til etablerede ejere, der har en friværdi. Samtidig vil der også være en aldersgruppe, der vil synes, at der er for mange trapper, siger Steffen Vendelbo Sig.

Liebhaveri på godt 500 kvadratmeter til under fire millioner kroner tiltrækker mange interesserede købere. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs

Trods den store interesse kan det være svært at vurdere, hvor lang tid det vil tage at sælge liebhaverejendommen.

- Der er jo ikke så meget at sammenligne med, men med den interesse, der har været, så vil jeg tro, at boligen får en almindelig liggetid, hvilket vil sige mellem nul og seks måneder, siger  Steffen Vendelbo Sig.

Annonce

Vemodig sælger

Sælgeren af Bollegård er 78-årige Birgit Nørgård. Hun kommer oprindeligt fra Langå, hvor hun i mange år arbejdede som lærer.

Hun købte boligen alene i 1994, da hun gerne ville lave et bed and breakfast, men beholdt lærerjobbet frem til årtusindskiftet, hvor hun satsede helt på at leje stedet ud til overnatninger, kurser og konferencer.


Det er en vemodig beslutning, men den er nødvendig.

Birgit Nørgaard, sælger


Hun har dog alle årene selv boet på stedet.

- Det har været så som så med privatlivet, når man har lejet det ud, men det er en livsstil. Det har været lejet ud indtil for to år siden, hvor jeg begyndte at trække stikket, og nu er det på tide at sælge, siger hun.

Planen er at flytte tilbage til Langå, hvor der er bedre muligheder for offentlig transport i form af tog, så hun kan komme til familien, der bor henholdsvis i Vejle og Århus-/Silkeborg-området.

Var det ikke for alderen, der trykkede, så var Birgit Nørgaard dog klar til at blive på Bollegård mange år endnu.

- Hvis jeg ikke var så gammel, så var jeg ikke klar til at flytte. Det er en vemodig beslutning, men den er nødvendig, siger hun.

Bollegård i Hevring ligger på en grund på knap 8.000 kvadratmeter. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Bollegård har været brugt som bed and breakfast samt til kurser og konferencer de sidste mange år. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Bollegård i Hevring sat til salg, og de godt 500 kvadratmeter kan erhverves for knap 4 millioner kroner. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Alarm 112

Kan risikere at brænde i dage: Voldsom brand hos trævirksomhed er stadig ikke under kontrol

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Randers

Politikere undrer sig og sender besked til hospitaler: - I må altså gerne ansætte medarbejdere på deltid

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Miljø

Risiko for usynlig gift i drikkevandet: Syddjurs vil undersøge 37 private brønde og boringer ved Tirstrup

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Brandfolk fra hele Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Annonce