Annonce
Alarm 112

Fire personer alvorligt kvæstet: Personbil kørte op bag i lastvogn på motorvej E45

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Fire personer blev kvæstet, da en personbil lidt før klokken 16.30 onsdag kørte op bag i en lastbil med sættervogn. Tre af de kvæstede er børn i alderen otte til 12 år.
Annonce

Randers: To personer blev kørt i ambulance til Aarhus Universitetshospital og to andre til Regionshospitalet Randers efter en ulykke i sydgående spor på motorvej E45 mellem afkørslerne Sdr. Borup og Hadsten.

Ulykken skete, da en personbil, formentlig på grund af uopmærksomhed fra førerens side, kørte op bag i en lastbil med sættervogn. Det oplyser indsatsleder ved Beredskab og Sikkerhed Jørgen Hansen.


Vi håber det bedste, men det ser voldsomt ud. Der er ingen tvivl om, at bilen havde fart på, da den ramte lastvognen

René Ludvig, vagtchef hos Østjyllands Politi


Udover den mandlige fører befandt sig en mandlig passager samt tre piger i alderen otte til 12 år i bilen. Det er føreren og de tre piger, som i ambulancer blev bragt til de to sygehuse.

Hos Østjyllands Politi kunne vagtchef René Ludvig onsdag aften ikke sige noget præcist om de tilskadekomnes tilstand.

- Vi håber det bedste, men det ser voldsomt ud. Der er ingen tvivl om, at bilen havde fart på, da den ramte lastvognen, siger vagtchefen.

Føreren af lastvognen slap også uskadt fra ulykken og kunne efter at have fået hjælp til at rette en bøjet bagende køre videre.


Annonce
Annonce
Randers

Skolestart som vi kender den

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Sydvendte skråninger syd for Mariager danner grundlag for succesrigt vinsamarbejde

Annonce