Annonce
Fodbold

Fodboldlinjen fik overrakt 100.000 kroner

John Witting, leder af Fodboldlinjen i Randers, holder godt fast i checken. De øvrige på billedet er fra venstre Niels Nygaard, formand for Danmarks Idrætsforbund, borgmester Torben Hansen, Karsten Madsen, koordinator ved Fodboldlinjen samt Steffen Reng Andersen, leder af ungdomsskolen i Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
I pausen af søndagens kamp mellem Randers FC og OB fik Fodboldlinjen i Randers officielt overraket den check, som følger med Danskernes Idrætspris.

Randers: Da Fodboldlinjen i Randers i begyndelsen af januar blev hædret med Danskernes Idrætpris ved DR’s Sport 2019-show i Herning, fulgte en check på 100.000 kroner med prisen.

Den blev officielt overrakt af formanden for Danmarks Idrætsforbund, Niels Nygaard, i pausen af søndagens Superligakamp mellem Randers FC og OB.

- Hvad pengene skal bruges til, har vi ikke lagt os helt fast på endnu. Men der er ingen tvivl om, at de skal komme eleverne til gode, siger John Witting, leder af Fodboldlinjen i Randers.

- Vi har talt om at få lavet en trøje til eleverne, hvor det er markeret, at vi har vundet prisen. Men derudover kunne vi godt tænke os at arrangere en dag for eleverne, hvor de får mulighed for at prøve at leve som en professionel fodboldspiller fra morgen til aften. Vi vil se, om vi kan lokke trænere fra nogle af Superligaklubberne med til sådan en dag, så eleverne får mulighed for at se "girafferne", siger John Witting.

Han fortæller, at der har været stor interesse for at høre nærmere om Fodboldlinjen i Randers, efter at den blev eksponeret på landsdækkende tv.

- Interessen er ganske enkelt eksploderet. Vi er blandt andet blevet inviteret til en stor konference i England, hvor vi skal holde et 30 minutters oplæg om Fodboldlinjen, og vi skal holde et oplæg i forbindelse med en stor tre dages konference i Vejen, som blandt andet handler om nytænkning inden for idræt og skole, siger John Witting, der glæder sig over de nye muligheder for at udbrede kendskabet til konceptet bag Fodboldlinjen.

Fodboldlinjen Randers er en breddelinje for folkeskoleelever fra 5.-9. klasse, som gerne vil spille fodbold. Den tæller i dag omkring 500 folkeskoleelever fra 14 forskellige skoler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ekstraordinær og rørende hjælpsomhed fra vennepar: Kørte 800 kilometer for at hjælpe ægtepar hjem i karantæne

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce