Annonce
Norddjurs

Fra fysioterapi til dyrlægepraksis: Ud med de tobenede og ind med de firbenede

Der bliver hurtigt lidt trangt i venteværelset, især når tre store hunde indtager lokalet. Foto: Anne Myrup Pedersen
Allingåbro Dyreklinik rykker per 1. maj ind i lokalerne på Banesvinget 3, som Auning Fysioterapi & Træning forlader halvanden måned før. Flytningen skyldes et ønske om mere plads.
Annonce

Allingåbro: Når Auning Fysioterapi & Træning rykker fra Banesvinget, så kommer lokalerne ikke til at stå tomme længe. Allerede fra april rykker Allingåbro Dyreklinik ind i lokalerne, og som hos Auning Fysioterapi & Træning bunder det i et ønske om mere plads. Et ønske, som har stået på ønskesedlen i fem år.

- Vi har længe haft følere ude hos ejendomsmæglere, for vi mangler plads, siger Claus Marckmann, der ejer klinikken sammen med Janne S. Blankholm.

Som det er nu, har dyreklinikken omkring 120 kvadratmeter, og med flytningen kommer den til at få knap 200 m2 og tre rum.

- Det komme til at gøre det hele lidt lettere. Vi løber nogle gange nærmest ind i hinanden, siger dyrlægen.

Dyreklinikken har på klinikken i Allingåbro to rum, hvoraf den ene også bliver brugt som operationsstue. Det bevirker, at rummet ofte er optaget i flere timer, så med et ekstra rum kommer hverdagen til at glide bedre for både kunder og personale.

- Det bliver lettere med mere plads, især i forhold til de akutte kunder, vi har, siger Claus Marckmann.

De fire dyrlæger Janne S. Blankholm, Claus Marckmann, Anja Bonnerup og Lotte Christiansen glæder sig alle til mere plads, når Allingåbro Dyreklinik rykker til Auning per 1. maj. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce

Delvis nyt navn

Selv om flytningen til Auning primært bunder i et ønske om mere plads, så glæder Claus Marckmann og hans kollegaer sig til at komme til Auning i mere centrale omgivelser.

- Vi har været glade for at være her i Allingåbro, hvor vi har været i rigtigt mange år, men Auning er mere centralt, da vi har en del kunder fra Hornslet, Ryomgård og Grenaa, siger dyrlægen.

Med flytningen til Auning bliver der ændret en smule i navnet. Allingåbro Dyreklinik kommer fremover til at hedder Auning-Allingåbro-Dyreklinik, og praksissen ændrer af gode grunde navn fra Rougsø-Sønderhald Dyrlægerne til Norddjurs Dyrlægerne, men derudover kommer flytningen ikke til at få nogen praktisk betydning for kunderne.

- Det bliver de samme dyrlæger, man vil møde, og den samme service, man vil få. Telefonnummeret beholder vi også, siger Claus Marckmann.

Allingåbro Dyreklinik har åbent på klinikken for både planlagte og akutte besøg, og derudover kører flere af dyrlægerne ud på besøg. Som noget særligt har klinikken en 24 timers vagtservice i samarbejde med Vestdjurs Dyrlægerne.

- Vores 24 timers service er noget, som folk er glade for, og det er vi den eneste dyrlæge på Djursland, der har, siger Claus Marckmann.

Allingåbro Dyreklinik åbner officielt på den nye adresse på Banesvinget 1. maj, hvor flytningen vil blive markeret med en reception, og i april måned vil der være åbent på begge adresser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce