Annonce
Mariagerfjord

Frydensberg Efterskole indstillet til national kommunikationspris

Screenshot fra Frydensberg Efterskoles musikvideo. Tilsendt foto
Mariager-skolen er indstillet til Severin-prisen 2020 for videoen “Bryd ud af Boksen.” Konkurrence-videoen er lavet for at udbrede budskabet om, at unge i dag har brug for at bryde ud af rammerne og være frie.

MARIAGERFJORD: Den iørefaldende musikvideo, som i skrivende stund har næsten 165.000 visninger på Youtube, er lavet i samarbejde mellem Frydensberg Efterskole i Mariager og de populære youtubere Mika & Tobias. “Bryd ud af Boksen” er lanceret den 14. juni i år.

Videoen er indstillet af elev på Frydensberg Efterskole, Mathilde Kamille Lund, som fortæller:

- Man bliver bare glad, og så er det bare en sang, vi alle kan synge med på.

Severin-prisen

Severin-prisen er indstiftet af forstander ved Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i 2018 for netop at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Tidligere vindere af Severin-prisen er Glamsbjerg Friskole og Fredericia Realskole.

Forstander Gideon Jakobsen er meget glad for, at videoen har skabt opmærksomhed for skolen og dens værdier. Han siger:

- Vi ville gerne lave en video, der både fortæller noget om vores værdier på skolen, og om at turde ”bryde ud af boksen” og gøre op med andres fordomme. Med en sjov og kreativ vinkel. Det er dejligt at se, at det har været et vellykket projekt.

Gideon Jakobsen regner med, at skolens bidrag til konkurrencen har gode muligheder for at løbe med den endelige sejr:


Vi ville gerne lave en video, der både fortæller noget om vores værdier på skolen, og om at turde ”bryde ud af boksen” og gøre op med andres fordomme

Forstander Gideon Jakobsen


- Vores video skiller sig blandt andet ud ved allerede at være gået viralt og præsenterer en anderledes fortælling, siger han.

Annonce

Det gode eksempels pris

Formand for Efterskoleforeningen, Torben Vind Rasmussen, er med i Severin-prisens 2020-jury. Han kalder prisen ”det gode eksempels pris,” fordi den netop retter fokus mod godt og værdibåret indhold i det digitale.

Indstillingen til Severin-prisen er åben til og med søndag 18. oktober, og enhver kan indstille en skole indenfor konkurrencens rammer, som de synes gør det godt på digitale platforme.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Sport

Mariager Tennisklub klar til sæsonstart

Annonce