Annonce
Debat

Jeg er ikke bange for Overmark – er du?

Læserbrev: 30 byrådsmedlemmer har svigtet, udtaler Louise Brown til TV2 Østjylland. Damen udtaler nærmest, at alle byrådsmedlemmer i Randers Kommune frygter Bjarne Overmark. Vrøvl.

Kære Louise. Lad mig sige det klart og tydeligt. Jeg og Radikale Venstre har aldrig og kommer aldrig til at frygte Bjarne Overmark. I denne valgperiode har jeg eksempelvis iscenesat to læserbreve, hvor hr. Overmark, Venstre og andre får berettiget økonomisk kritik.

Overskrifterne på de to læserbreve var A) januar 2021 “Har guderne Fuhr og Overmark omvendt Venstres Christian Brøns?”, B) oktober 2020 “Venstres og Velfærdslistens hokus pokus budget”. Flere gange i mine mange år i byrådssalen er jeg gået i clinch med hr. Overmark. Det ved du nok ikke, da jeg formoder, at du trods alt ikke har lyttet til alle de mere end 150 byrådsmøder, som jeg har deltaget i. Disse politiske meningsudvekslinger er ikke noget, pressen bringer.

Annonce

Radikale samarbejder også gerne med hr. Overmark, når Radikale og Overmarks liste har fællesmængde i en sag. Det gør vi Radikale med alle partier. Sådan er politik i det maskinrum, du slet slet ikke kender til.

I interviewet på TV2 Østjylland siger du flere gange, at ”du har hørt”. Altså, du udtaler dig om noget, du ikke er tæt på. Kun andenhåndsoplysninger.

Dine ord i den her sag er onelinere uden argumentets kraft, uden nuancer. Vi er nogle, der arbejder hårdt, er samarbejdende, konstruktive og kæmper for vores kommune. Vi giver og tager. Især (budget)samarbejdet mellem RV, SF, K og A har de seneste to år været eksemplarisk og konstruktivt til gavn for kommunes borgere – det interesserer ikke pressen.

Louise. Du vil gerne være politiker, kan jeg forstå. Det kan jeg klart anbefale dig. Hårdt, men meget interessant arbejde, der giver god indflydelse på din kommunes udvikling. Ikke så frygteligt, som du bildes ind.

Dine ord i den her sag er onelinere uden argumentets kraft, uden nuancer.

Med hensyn til Overmark vil jeg tilføje, at han i ny og næ godt kunne tænke over sin attitude og fremfærd. Det siger jeg til ham af og til. Men Beboerlistens liste-fører har jo sin grundlovssikrede ytringsfrihed; ligesom du og jeg.

Kære Louise. Jeg synes, du svigter dine idealer ved at trække dig på grund af andenhåndsoplysninger. Husk på, at politik handler om at dele sig i anskuelser, som salige Viggo Hørup så rammende sagde det; før sin død i 1902. Kom nu ind i kampen og sammenspillet.

Jeg er ikke bange for Overmark – er du?

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Den hårdtslående skønhedsdronning fra Randers fylder 50

Randers FC For abonnenter

Seneste trupnyt: Randers FC-anfører glipper pokalopgør mod barndomsklub - Graves ude af topopgør

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Alle brandfolk på Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Kultur

’Pretty Woman – The musical’ kommer til Værket i efteråret 2022

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Leder

Der skal otte nye i Randers Byråd. Mindst. Sådan kan din stemme skabe den nødvendige fornyelse og stoppe den dumme fnidderfnadder.

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Forsvarsministeriet kendte til forurening og trussel mod grundvand: Ordførere kritiserer manglende orientering

Debat

Sofie Østergaard: Lader du din partner styre økonomien for dig?

Randers

To unge mænd anholdt efter overfald på 17-årig: Sparkede ham flere gange i ansigtet og på kroppen

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Randers

50 år med Randers Lille Skole: En skole der tog afstand fra "den sorte skole"

Annonce