Annonce
Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Johnny Thomsen modtog før lørdagens 2-1-sejr mod OB blomster og et print af sin FIFA Ultimate Team-profil af tilhængerne fra Nordtribunen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Johnny Thomsen blev udskiftet mod OB på grund af en skade, der kan have sluttet Randers FC-karrieren en kamp eller tre før tid. Legenden glæder sig dog over afskeden med tilskuerne.

Randers: "Der er kun én Johnny Thomsen"

Hyldestsangen stod med store bogstaver over Nordtribunen, blev sunget taktfast af publikum før, under og efter kampen mod OB og det vejrede endda i vinden over Cepheus Park, da et fly med dertilhørende banner fløj æresrunder over stadion undervejs.

Ja, tilhængerne i Randers FC elsker Johnny Thomsen, så selvfølgelig skulle legendens måske sidste hjemmekamp markeres.

Annonce

Og det var nok meget god timing, at hyldesten kom lørdag, for højrebacken måtte tidligt i første halvleg lade sig udskifte med en skade.

- Jeg er åbenbart blevet for gammel til at lave skudfinter, for det kunne baglåret ikke lige holde til. Jeg har ikke bøvlet med den slags i mange år efterhånden, så det er dårlig timing, at det lige sker i sådan en kamp her, men det vigtigste er, at vi vandt. Det var fedt at se, at drengene fik det vendt derinde, lød det fra Johnny Thomsen efter opgøret.


Jeg har fået taget fin afsked med vores fans, hvis det er slut nu. Det er jo også ret godt klaret at blive kåret til kampens spiller efter 20 minutter på banen.

Johnny Thomsen, Randers FC


Spørgsmålet er så, om det definitivt var Randers FC-karrieren, der stoppede sammen med baglåret, eller om det er muligt at vende tilbage, såfremt kronjyderne avancerer yderligere i Europa Playoff`?

- Det ved jeg ikke. Hvis det er en lille forstrækning, er der måske et lille håb, men omvendt er der ingen fripas. Vi skal stille det stærkeste hold i alle kampe, så det kræver jo, at jeg ret hurtigt kommer ud på træningsbanen og kan levere der.

- Det er lidt op ad bakke nu, men vi må få det scannet for at få et overblik over omfanget, men det er klart, at det nok bliver svært, siger Johnny Thomsen.

Rørende hyldest

Opgøret mod OB var backens 259. optræden i den lyseblå trøje, kun tre fra kamprekordholderen Mads Fenger, og skal det slutte med en skade, er det slet ikke så ringe endda.

- Jeg har fået taget fin afsked med vores fans, hvis det er slut nu. Det er jo også ret godt klaret at blive kåret til kampens spiller efter 20 minutter på banen, griner Johnny Thomsen og tilføjer:

Få nyhedsbrev om Randers FC

Gå ikke glip af nyt om Randers FC.

Vi har et nyhedsbrev til dig, der vil vide, hvad der sker i din klub, på og uden for banen, før, under og efter kampene.

Gå ind på www.amtsavisen.dk/nyhedsbrev og tilmeld dig Randers FC-nyhedsbrevet.

- I forhold til alt det coronahalløj var der jo en reel risiko for, at jeg ikke kunne få lov til at gøre sæsonen færdig. Nu færdiggør jeg den ved rent faktisk at have en vigtig rolle på holdet og være anfører i en vigtig kamp, så jeg kunne godt finde værre alternativer i forhold til mit stop her i Randers.

Og den massive hyldest fra publikum er heller ikke noget, der bliver glemt lige med det samme.

- Det er selvfølgelig helt vanvittigt, at man får stablet sådan noget på benene for min skyld. Det er en kæmpe cadeau til mig, og jeg kan da ikke undgå at blive rørt over det. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg er meget glad for, slutter Johnny Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce