Annonce
Randers

Jysk i Randers er kåret som landets bedste

Selv Jysk-stifter Lars Larsen (t.v) var trukket i sit kostume, da der til medarbejderfesten i forbindelse med kåringen af Randers-butikken var superheltetema. Foto: Martin Dam Kristensen

Butikskæden Jysk, der er kendt for dynehandel, har netop kåret sin butik i Randers NV som Danmarks bedste.

Annonce

Randers: Hvis man skal ud og købe en vinterdyne eller en ny bademåtte, skal man som randrusianer ikke nødvendigvis køre langt for at få en god shoppingoplevelse.

Jysk-butikken i Randers NV er nemlig blevet kåret til årets Jysk-butik i Danmark i kædens interne konkurrence.

I perioden fra 1. september 2016 til 31. august 2017 er alle de godt 100 Jysk-butikker i landet blevet målt på forskellige parametre, blandt andet på deres omsætning, service-niveau og lokalernes fremtoning.

Og har har afdelingen i Randers NV klaret sig bedre end alle de andre.

- Det var fuldstændig ubeskriveligt, siger Henrik Fisker, tidligere butikschef i Randers NV-butikken, som var med til at modtage prisen under Jysks årlige medarbejderfest i weekenden.

Han var butikschef i lidt over halvandet år indtil den 15. august, men er efterfølgende blevet forfremmet til concept store manager og har nu det primære ansvar for konceptet i de danske butikker.

Annonce

En holdindsats

Som præmie får hver af butikkens medarbejdere en Flora Danica dyne og en bonus på 3000 kroner. Derudover får holdet 8000 kroner, som skal bruges på et socialt arrangement.

Sidste år lå butikken på fjerdepladsen i den interne konkurrence, og det er første gang, at medarbejderne i Randers NV vinder førstepræmien.

- Vi har kæmpet for det, fordi vi har aftalt, at det var noget, vi ville. Sidste års fjerdeplads var ikke godt nok, så vi gav håndslag på, vi ville gå hele vejen for at vinde denne gang, fortæller Henrik Fisker.

Butikken vandt ifølge ham, fordi den har haft stor fremgang i omsætningen, opretholder et godt serviceniveau og kan præsentere en pæn og opdateret butik, både i kundernes øjne og inden for Jysks eget koncept.

Og hvad skal de 8000 kroner så bruges på?

- I januar, når Black Friday er ovre, så skal vi ud og bruge dem og lave noget sjovt, siger Henrik Fisker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Annonce