Annoncørbetalt indhold

Kom ned i gear med lydbøger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lydbøger har for alvor vundet en særlig plads hos danskerne. Lydbøger kan både findes til børn og voksne, så der er noget for enhver smag. Underholdningsformen er anderledes end hvad de fleste måske er vant til, da man hverken er afhængig af konstant at trykke på eller kigge ind i en skærm. Lydbøgerne fungerer på den måde, at man får læst en udvalgt bog op af en person, som snakker direkte ind i ens øre. Det er derfor muligt at slå hjernen fra og sågar lukke øjnene, lytte efter og komme helt ned i gear. På lydbogormen.dk har de samlet en guide til de bedste lydbøger, hvis du eller en ven har brug for inspiration.


Annonce

Et spændende univers af underholdning 

Lydbøger er en genial form for underholdning, da man ikke behøves at være aktiv. Med dette menes der, at man selv vælger om man vil lytte til bogen ved at sidde i sofaen og lytte, eller om man vil underholdes på en gåtur, når der skal hænges vasketøj op eller noget helt tredje. I og med at der findes et helt univers af lydbøger, kan man både finde lærerige lydbøger eller lydbøger med en anderledes form for underholdningsværdi. Fælles for lydbøger er, at man i stedet for at være læser af en bog, bliver til en lytter. Der findes et hav af forskellige lydbogstjenester, og det er derfor muligt at nyde en fortælling, uden selv at skulle læse.


Fordele ved at høre lydbøger 

Der er mange fordele ved at vælge lydbøger som underholdningsform. En af fordelene er, at man har mulighed for at komme helt ned i gear. I en stresset hverdag er lydbogen god, da man kan sætte sig til rette og nyde en god fortælling, uden at skulle gøre noget selv. Lydbogen kan vælges uanset tid og sted hvilket betyder, at man kan tænde og slukke lige når det passer en. På den måde er det en fleksibel underholdningsform, som kan tilpasses de fleste. Man bliver fri for at slæbe rundt på en bog, og får mere ud af de vågne timer, da lydbogen også kan høres på farten. Det er muligt at finde lydbøger til enhver smag, og man blive klogere af at høre lydbøger, som er endnu en fordel. Der findes lydbøger som er fyldt med faglig viden. Ønsker man at blive klogere eller udvikle sit ordforråd, er lydbogen altså fordelagtig at vælge. Så om man leder efter stof til at slappe af, blive klogere eller underholdt på anden vis, er lydbogen et fantastisk redskab.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.