Annonce
Sport

Kortvarig coronafrygt og hofteproblemer: Kallesøe og Rømer gør status på skavankerne

Mikkel Kallesøe og André Rømer håber begge at kunne være med igen, når Randers FC fredag møder Vejle. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mikkel Kallesøe og André Rømer sad begge ude mod Sønderjyske, men de er optimistiske i forhold til at blive klar til kampen mod Vejle, hvor kynisme og troen på egne evner bliver afgørende.

Fodbold: Mikkel Kallesøe og André Rømer er to af de spillere, som har fået flest minutter for Randers FC det seneste år, men søndag var de begge fraværende mod Sønderjyske.

Kallesøe blev hjemme under dynen på grund af sygdom, mens Rømer efter opvarmningen måtte tage plads på tribunen med hofteproblemer.

Førstnævnte forventer at være tilbage på træningsbanen onsdag, selvom han nåede at frygte en tur i isolation, da feber, ømhed i kroppen og ondt i halsen pludselig meldte sin ankomst lørdag aften.

Annonce


Jeg troede faktisk, at det var corona, så jeg blev testet søndag morgen og måtte selvfølgelig ikke spille kampen. Testen viste sig at være negativ, og nu har min feber og ømhed lagt sig.

Mikkel Kallesøe, spiller i Randers FC


- Jeg troede faktisk, at det var corona, så jeg blev testet søndag morgen og måtte selvfølgelig ikke spille kampen. Testen viste sig at være negativ, og nu har min feber og ømhed lagt sig. Det er kun halsen, jeg stadig døjer lidt med, men det tænker jeg godt, at jeg kan træne på, siger Mikkel Kallesøe.

Så du forventer at kunne spille mod Vejle?

- Det satser jeg stærkt på. Vi må lige se, hvordan det går til træning onsdag og torsdag. Jeg er måske ikke på 100 procent i den første træning, men jeg skal bare lige have gang i lungerne og kroppen igen. Så skal det nok blive fint, siger højrebacken.

Stræk i hoften

Selvom André Rømer nåede at figurere i startopstillingen til opgøret mod sønderjyderne, var det ikke en overraskelse, at han måtte trække sig kort før kampstart.

- Jeg fik et stræk i hoften lørdag, så vi vidste godt, at det var et longshot, om jeg kunne spille søndag, men vi gav det chancen. Jeg mærkede stadig noget i opvarmningen og ved ikke, hvor længe jeg havde holdt, så det var bedre at forhåbentlig kunne blive helt klar til fredag end at misse flere uger på grund af én kamp, forklarer midtbanegeneralen.

På tirsdagens fridag stod den på en tur på crosstraineren, hvilket gik fint, så håbet er, at støvlerne hurtigt kan snøres igen.

- Det er planen, at jeg kan træne med onsdag, hvis det går, som det skal. Ellers skulle jeg meget gerne kunne torsdag, siger André Rømer.

Annonce

Kynisme og selvtillid

Sigtekornet er med andre ord indstillet fredagens kamp mod Vejle. For som viceanfører vil man rigtig gerne være med til at ændre den nuværende stime på fire nederlag på stribe.

- Det var trist at sidde og se kampen mod Sønderjyske fra tribunen. Vi har ikke tur i den i øjeblikket. Vi skaber et hav af chancer, men er ikke kyniske nok, og den anden vej lukker vi sgu for mange mål ind på for få chancer. Der skal mere effektivitet og kynisme til i begge felter mod Vejle, lyder det fra André Rømer.

Han får opbakning af Mikkel Kallesøe, som ser det mentale aspekt som værende afgørende for succes fredag.

- Med fire nederlag kan man godt miste lidt selvtillid og troen på det, men det har vi ikke råd til nu. Vejle er rigtig godt kørende i tiden, men jeg føler heller ikke, at vi har spillet dårligt, så det er altafgørende, at vi ikke begynder at tvivle på os selv, siger backen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce