Annonce
Randers FC

Lejespiller fortsætter sæsonen ud: Sportsdirektør ser positive tegn i forhold til en permanent aftale

Tosin Kehinde vil gerne fortsætte i Randers FC, og klubben vil gerne beholde ham. De skal bare først nå til enighed med portugisiske C.D. Feirense, som kantspilleren er lejet ud fra. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Tosin Kehindes lejeaftale løber sæsonen ud, men Randers FC forhandler med kantspillerens portugisiske klub om en permanent aftale.
Annonce

Randers: I morgen er det et år siden, at Tosin Kehinde kom til Randers FC på en lejeaftale fra portugisiske C.D. Feirense, og i går skulle den aftale egentlig være udløbet, men Tosin Kehinde er fortsat at finde på Viborgvej.

Klubberne er nemlig blevet enige om at forlænge aftalen med en måned, som det er tilfældet for mange spillere rundt i fodboldeuropa, nu hvor coronaudbruddet påvirkede afslutningen på sæsonen.

- Det betyder meget. Tosin er jo en vigtig spiller for holdet, i og med han har den x-faktor. Vi er glade for at have ham her en måned med. Specielt når truppen nu også er så såret af skader, som den er i øjeblikket, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Tosin Kehinde ha tidligere udtalt til Randers Amtsavis, at stod det til ham, så fortsatte han i Randers FC permanent, når lejeaftalen ophørte.

Samme planer har Søren Pedersen, men en endelig afklaring lader vente på sig.

- Der er positive tegn i forhold til, at vi kan få lavet en permanent aftale. Der er en købsoption i i lejeaftalen, men der foregår stadig forhandlinger om det endelige beløb, siger sportsdirektøren og tilføjer:

- Vi vil rigtig gerne lukke aftalen, men vi har et budget, som vi er nødt til at holde os til. Derfor forsøger vi selvfølgelig at få Tosin inden for de rammer, som vi har mulighed for at give, og så håber vi, at det lykkes.

Annonce

Skal tilføje et slutprodukt

Kantspilleren har indtil nu været på banen i 1.031 minutter fordelt på 20 kampe i Superligaen og pokalturneringen. Det er hverken blevet til mål eller assists, men i Randers FC ser de et potentiale, som er værd at investere i.

- Tosin er en dygtig spiller, som har udviklet sig, fra han kom til nu, og vi håber, at vi kan udvikle ham endnu mere, så han kan blive en af dem, vi kan sende videre og tjene nogle penge på, siger Søren Pedersen.

Det er især de hurtige fødder med og uden bold, der har gjort indtryk.

- Han har noget uforudsigelighed qua sin fart og acceleration. Omgangen med bolden er også god, og så viser han nogle takter til træning, som jeg håber, at vi kan få frem i kampene, siger sportsdirektøren.

- Han skal selvfølgelig bygge endnu mere på i forhold til at få et slutprodukt på dét, han er så dygtig til, så han kan komme til at få nogle mål og assists, slutter han.


Vi vil rigtig gerne lukke aftalen, men vi har et budget, som vi er nødt til at holde os til. Derfor forsøger vi selvfølgelig at få Tosin inden for de rammer, som vi har mulighed for at give, og så håber vi, at det lykkes.

Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Annonce