Annonce
Randers

Motorcyklist dræbt mod skovlen på en teleskoplæsser

En 52-årig mandlig motorcyklist blev lørdageftermiddag dræbt ved sammenstødet med en teleskoplæsser på Grenåvej, der hvor Floesvej og Ebbeshøjvej skærer vejen. Privatfoto
Lørdag eftermiddag skete der en færdselulykke på Grenåvej med dødelig udgang. En motorcyklist ramte et krydsende landbrugskøretøj, oplyser Østjyllands Politi, der hurtigst muligt fik underrettet motorcyklistens pårørende.
Annonce

Slyngborg: Der skete lørdag eftermiddag en færdselsulykke med dødelig udgang på Grenåvej, hvor en motorcyklist ramte ind i skovlen på et traktorlignende køretøj, en såkaldt teleskoplæsser. Den dræbte er en 52-årig mand fra Randers.

Alarmen om ulykken gik ind til politiet klokken 15.11, og det skete på Grenåvej tæt på nummer 267, oplyser vagtchef, politikommissær Lars Bisgaard.

Det er der, hvor to veje, Floesvej og Ebbeshøjvej skærer Grenåvej, 14 kilometer fra Randers, og lige umiddelbart efter Slyngborg, når man kommer fra Randerskanten.

Den 75-årig mandlige fører af teleskoplæsseren holdt for ubetinget vigepligt på Floesvej i Randers SØ. Han kørte ud i krydset, men overså den 52-årig mandlig motorcykelfører, der påkørte skovlen, oplyser Østjyllands Politi.

Motorcyklisten blev kastet af motorcyklen og landede i grøften cirka 10-15 meter fra uheldsstedet.

Der blev udøvet førstehjælp med hjerte-lungeredning, men motorcyklistens liv stod desværre ikke til at redde, oplyser politiet.

Annonce

Der blev ryddet op

Den 75-årige mand fra teleskoplæsseren er fra lokalområdet, og han er sigtet for uagtsomt manddrab, hvilket er helt normal procedure, når en person har været involveret i en færdselsulykke med dødelig udgang for modparten, forklarer vagtchefen hos politiet.

- Og han er meget chokeret, siger Lars Bisgaard, der tilføjede, at motorcyklistens pårørende var blevet underrettet.

Det tog noget tid for politi og beredskab at få ryddet op, men det var hele tiden muligt at passere stedet. Først kort før klokken 18 lørdag var ordensmagten helt færdige i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte mod FC København: Afgørende angribere, stærk trup og fortsat tendens

Annonce