Annonce
Randers

Ny ledelseskonference ser dagens lys i Randers

Organisationer og medarbejdere skal kunne agere hurtigere end tidligere. Det stiller nye krav til ledelsens egenskaber, og det har Erhvervsakademi Danias nye ledelseskonference 31. oktober fokus på. PR-foto
- Vi vil gerne give deltagerne indsigt og inspiration til deres ledelse, der er under stadig forandring, lyder det fra Erhvervsakademi Dania.

Randers: Organisationer og medarbejdere skal kunne agere hurtigere end tidligere. Det stiller nye krav til ledelsens egenskaber, og det har Erhvervsakademi Danias nye ledelseskonference 31. oktober fokus på, lyder det i en pressemeddelelse fra Erhvervsakademi Dania.

Hvordan får man medarbejderne med på de nye forandringer, og hvad stiller man op med den nye generation, som har andre krav til arbejdslivet end de tidligere havde?

Det forsøger oplægsholdere fra ABB, Krifa, Aarhus Universitets hospital, Dansk Ingeniør Service og Lean Akademiet at svare på ved Erhvervsakademi Danias allerførste ledelseskonference i Randers torsdag 31. oktober. Alle oplægsholdere har forskellige perspektiver på ledelse anno 2019 med udgangspunkt i blandt andet teknologier, IT, forandringer og arbejdsprocesser.

- Vi lever af at give viden videre, og det vil vi gerne gøre her. Vi vil gerne give deltagerne indsigt og inspiration til deres ledelse, der er under stadig forandring. Dagen har fokus på "how to do it" og værktøjsbaseret viden, som man kan bruge nu og forholde sig til, fortæller chefkonsulent Annemette Lyngby fra Danias efteruddannelsesenhed, der står bag den gratis konference på Minervavej 63 i Randers kl. 8.30-13. På konferencen kan man blandt andet få Dansk Ingeniør Service's bud på, hvordan man sikrer sig et teknologisk udsyn, mens Krifa giver et indblik i, hvordan ledelse påvirker vores arbejdslyst.

Man kan læse mere og tilmelde sig her: https://eadania.dk/arrangementer/ledelseskonference-2019

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce