Annonce
Randers

Ny mobil lokalredaktion: Mere nærværende end nogensinde

Efter en årrække, hvor Randers Amtsavis har dækket de fem kronjyske og djurslandske kommuner fra hovedredaktionen centralt i Randers, genopfinder vi nu lokalredaktionen.

Den nye lokalredaktion er ikke en genåbning af gamle dages stationære lokalredaktion i et kontorlokale men derimod en nytænkt mobil lokalredaktion, som er synlig der, hvor dagens væsentligste eller mest vedkommende begivenhed finder sted.

Den mobile lokalredaktion er indrettet i en Ford Transit, der er skiltet på en måde, så den er meget synlig og vækker positiv opsigt der, hvor vi dag for dag parkerer den.

Annonce

I den mobile redaktion vil journalister og fotografer opsøge og modtage kilder, interviewe og reportere samt færdiggøre artikler, billeder og video. De vil dække nyheder og andre begivenheder live på amtsavisen.dk, og de vil dykke dybere i artikler beregnet for næste dags papiravis.

Med den mobile lokalredaktion vil Randers Amtsavis være mere nærværende for sine læsere end i dag. Læserne vil opleve en avis, der er en del af deres hverdag og lokalsamfund, lever sig ind i deres liv og deltager i deres liv.

Randers Amtsavis vil dag for dag bringe den mobile redaktion derhen, hvor borgere er berørt af beslutninger og begivenheder i det nære lokale demokrati. På godt og på ondt. Avisen vil berette om almindelige mennesker, der lever almindelige liv.

Det bliver muligt, når redaktionsadressen ikke altid er Randers C men også badestranden i Bønnerup, Kattegatcentret i Grenaa, bjergene på Mols, banegården i Hadsten eller lystbådehavnen i Mariager. Eller hjemme hos dig, når du har noget på hjerte.

En mere nærværende Randers Amtsavis vil i højere grad end i dag kunne styrke demokratiet og sikre sammenhængskraften i det kronjyske og djurslandske lokalsamfund.

Vi vil gå i dialog med vores læsere på deres hjemmebane, og vi vil vise vores læsere, at den bearbejdede kvalitetsjournalistik gør en afgørende forskel for demokratiet i vores nære lokale verden.

Den mobile lokalredaktion er støttet af Aarhuus Stiftstidendes Fond.

Lad mig i dag anbefale et par af de første artikler produceret af den mobile redaktion samt andre væsentlige artikler om det kronjyske og djurslandske lokalsamfund, som vi elsker at være en levende og aktiv del af.

Første mobile nyhed: Ny aktivitetspark

Journalist Helle Elgaard Kvist parkerer avisens nye mobile redaktion hjemme hos dig - når du har noget på hjerte. Kontakt mobilredaktion@amtsavisen.dk. Foto: Annelene Petersen

Journalist Helle Elgaard Kvist er ankerkvinde i avisens nye mobile redaktion og skrev på mobilredaktionens dag ét om ny aktivitetspark i Auning.

Butikstyve meldte sig selv

Medindehaver af butikken "Se Min Kjole" i Auning Pernille Frank Dannemand Sørensen offentliggjorde overvågningsvideo. Foto: Helle Elgaard Kvist

Langfingrede kvinder meldte sig selv, efter butikken "Se Min Kjole" i Auning lagde overvågningsvideo på Facebook. Vores nye mobile redaktion skrev fra gerningsstedet.

Mistanke om corona hos mink på Djursland

Også på Norddjursland var der mistanke om coronavirus hos mink på en af kommunens syv farme. Foto: Johan Gadegaard

Torsdag var der mistanke om coronavirus hos mink på en farm i Norddjurs Kommune, der huser i alt syv farme.

Fru Larsen: Fem stjerner

Madanmelder Morten Guldberg har gæstet Fru Larsen i Laurbjerg - og strøet om sig med stjernerne. Foto: Axel Schütt

En knastfri gourmetoplevelse, kalder madanmelder Morten Guldberg sin aften på Fru Larsen i Laurbjerg. Restauranten kan stadig begå sig blandt de bedste, mener han.

Norddjurs bremser solcelle-boom

Interessen for solcelleparker - som denne i Vandel - er stor på Djursland, men Norddjurs Kommune ønsker at gå forsigtigt frem.

Norddjurs Kommune sætter behandlingen af solcellesager på pause, indtil kommunen har høstet erfaringer på området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce