Annonce
Randers

Ny mobil lokalredaktion: Mere nærværende end nogensinde

Efter en årrække, hvor Randers Amtsavis har dækket de fem kronjyske og djurslandske kommuner fra hovedredaktionen centralt i Randers, genopfinder vi nu lokalredaktionen.

Den nye lokalredaktion er ikke en genåbning af gamle dages stationære lokalredaktion i et kontorlokale men derimod en nytænkt mobil lokalredaktion, som er synlig der, hvor dagens væsentligste eller mest vedkommende begivenhed finder sted.

Den mobile lokalredaktion er indrettet i en Ford Transit, der er skiltet på en måde, så den er meget synlig og vækker positiv opsigt der, hvor vi dag for dag parkerer den.

Annonce

I den mobile redaktion vil journalister og fotografer opsøge og modtage kilder, interviewe og reportere samt færdiggøre artikler, billeder og video. De vil dække nyheder og andre begivenheder live på amtsavisen.dk, og de vil dykke dybere i artikler beregnet for næste dags papiravis.

Med den mobile lokalredaktion vil Randers Amtsavis være mere nærværende for sine læsere end i dag. Læserne vil opleve en avis, der er en del af deres hverdag og lokalsamfund, lever sig ind i deres liv og deltager i deres liv.

Randers Amtsavis vil dag for dag bringe den mobile redaktion derhen, hvor borgere er berørt af beslutninger og begivenheder i det nære lokale demokrati. På godt og på ondt. Avisen vil berette om almindelige mennesker, der lever almindelige liv.

Det bliver muligt, når redaktionsadressen ikke altid er Randers C men også badestranden i Bønnerup, Kattegatcentret i Grenaa, bjergene på Mols, banegården i Hadsten eller lystbådehavnen i Mariager. Eller hjemme hos dig, når du har noget på hjerte.

En mere nærværende Randers Amtsavis vil i højere grad end i dag kunne styrke demokratiet og sikre sammenhængskraften i det kronjyske og djurslandske lokalsamfund.

Vi vil gå i dialog med vores læsere på deres hjemmebane, og vi vil vise vores læsere, at den bearbejdede kvalitetsjournalistik gør en afgørende forskel for demokratiet i vores nære lokale verden.

Den mobile lokalredaktion er støttet af Aarhuus Stiftstidendes Fond.

Lad mig i dag anbefale et par af de første artikler produceret af den mobile redaktion samt andre væsentlige artikler om det kronjyske og djurslandske lokalsamfund, som vi elsker at være en levende og aktiv del af.

Første mobile nyhed: Ny aktivitetspark

Journalist Helle Elgaard Kvist parkerer avisens nye mobile redaktion hjemme hos dig - når du har noget på hjerte. Kontakt mobilredaktion@amtsavisen.dk. Foto: Annelene Petersen

Journalist Helle Elgaard Kvist er ankerkvinde i avisens nye mobile redaktion og skrev på mobilredaktionens dag ét om ny aktivitetspark i Auning.

Butikstyve meldte sig selv

Medindehaver af butikken "Se Min Kjole" i Auning Pernille Frank Dannemand Sørensen offentliggjorde overvågningsvideo. Foto: Helle Elgaard Kvist

Langfingrede kvinder meldte sig selv, efter butikken "Se Min Kjole" i Auning lagde overvågningsvideo på Facebook. Vores nye mobile redaktion skrev fra gerningsstedet.

Mistanke om corona hos mink på Djursland

Også på Norddjursland var der mistanke om coronavirus hos mink på en af kommunens syv farme. Foto: Johan Gadegaard

Torsdag var der mistanke om coronavirus hos mink på en farm i Norddjurs Kommune, der huser i alt syv farme.

Fru Larsen: Fem stjerner

Madanmelder Morten Guldberg har gæstet Fru Larsen i Laurbjerg - og strøet om sig med stjernerne. Foto: Axel Schütt

En knastfri gourmetoplevelse, kalder madanmelder Morten Guldberg sin aften på Fru Larsen i Laurbjerg. Restauranten kan stadig begå sig blandt de bedste, mener han.

Norddjurs bremser solcelle-boom

Interessen for solcelleparker - som denne i Vandel - er stor på Djursland, men Norddjurs Kommune ønsker at gå forsigtigt frem.

Norddjurs Kommune sætter behandlingen af solcellesager på pause, indtil kommunen har høstet erfaringer på området.

Annonce
Randers For abonnenter

Kunderne slår alarm over randersfirma: Køb kun noget, hvis du kan undvære de penge

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Konflikten vokser: Ulovligt at kvæg drikker vand af grøft, mener modstandere af naturnationalpark - og klager til kommunen

Navne For abonnenter

Den nye rektor på Randers Statsskole kunne i stedet have siddet i en traktor på marken

Randers

Ikonisk Randers-bygning står helt skarpt efter renovering: Se de flotte billeder her

Erhverv

Trods corona: Mange nye virksomheder poppede op i Randers sidste år

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er alt, du skal vide om sagen

Randers FC For abonnenter

Randers FC's talentfulde terrier har rystet svær start af sig: Hvert minut i foråret er en bonus

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Randers

Efter bølge af indbrud i biler: Dommer fængsler tre udlændinge mistænkt for at være på tyvetogt

Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Randers

Stort smitteudbrud rammer lokal folkeskole: Kun halvdelen af eleverne mødte ind mandag morgen

Annonce