Annonce
Sport

Officielt: Thomas Thomasberg er ny cheftræner i Randers FC

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Thomas Thomasberg vender tilbage til Randers FC, hvor han overtager cheftrænerposten fra Rasmus Bertelsen. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Randers: Det bliver en gammel kending, der skal stå i spidsen for Randers FC fra den kommende sæson.

Den nuværende Hobro IK-cheftræner Thomas Thomasberg har skrevet under på en kontrakt med Randers FC, og vender dermed tilbage til klubben, hvor han var 1st Team Coach i perioden 2013-2016, inden han drog nordpå.

- Jeg glæder mig vildt meget til at komme tilbage til klubben, som jeg havde 3,5 fantastiske år i. Der er en masse dygtige mennesker i og omkring klubben, som jeg ser frem til at genoptage samarbejdet med, og så glæder jeg mig til udfordringen ved at stå i spidsen for en klub, der godt nok har haft modgang på det seneste, men som har et stort potentiale og som samtidig står mit hjerte nært, lyder det fra Thomas Thomasberg.

I Randers FC er man virkelig glad for, at det bliver til et gensyn med Thomas Thomasberg.

- Thomas har været her før, og kender klubben, dens værdier og besidder den Randers-DNA og de dyder, som vi mener kendetegner os. Derudover besidder han de kompetencer og den erfaring, der skal til for at være cheftræner på højeste niveau, og vi glæder os til at se, hvad han og resten af trænerteamet kan udrette med holdet fremadrettet, siger Randers FC's sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen om den nye cheftræneransættelse.

Bertelsen bliver assistent

Ansættelsen af Thomas Thomasberg betyder dog ikke, at den nuværende cheftræner Rasmus Bertelsen er fortid i klubben. Han bliver nemlig assistent for den nye cheftræner, som han tidligere har arbejdet tæt sammen med i Randers FC.

- Det kan slet ikke siges nok, hvor glade vi har været for Rasmus' præstation i forårssæsonen. Han er et stort trænertalent, der er på vej fremad, og som helt sikkert er en kommende Superliga-træner på sigt. Han fik noget af en ilddåb med opgaven i foråret, men nu kommer der mere ro på, og han kan bygge mere erfaring på og samtidig bidrage med sin store kunnen. Det er et rigtigt dygtigt samlet team, vi har fået, og det samlede indtryk er blevet stærkere, fortæller Søren Pedersen.

Rasmus Bertelsen ser også frem til den nye opgave efter at have stået i spidsen for holdet i 17 kampe.

- Jeg har i hele processen sagt, at jeg stiller mig til rådighed for klubben lige meget hvad og i hvilken position, og det står jeg 100 procent også ved i forbindelse med denne løsning. At det bliver Thomas, der bliver cheftræner, glæder mig meget, for jeg synes han er et fantastisk menneske med de helt rigtige værdier, men også en superdygtig træner, og jeg glæder mig meget til samarbejdet. Jeg er glad for, at jeg fortsat kan være helt tæt på de spillere, som har rykket sig utroligt meget i de seneste måneder, og som jeg tror kan bære os frem mod lysere tider i Randers FC, siger Rasmus Bertelsen.

Søren Pedersen træder helt efter planen ud af trænerteamet og over i sin nye rolle som sportslig og kommerciel direktør på fuld tid. Resten af trænerteamet fortsætter uændret og består udover Thomasberg og Bertelsen af assistenttræner Morten Eskesen, målmandstræner Erik Boye samt Performance Manager Thomas Rostgaard Andersen.

Kontrakten mellem Randers FC og Thomas Thomasberg træder i kraft den 1. oktober.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce