Annonce
Randers FC

Ove har trukket sig tilbage til racer og bat, men følger stadig Randers FC: - Jeg ser dem i høj grad som medaljekandidater

Ove Christensen er imponeret over den trup, som hans tidligere anfører, Søren Pedersen, har bygget op i Randers FC. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Den tidligere Randers FC-træner har stor fidus til det nuværende mandskab, som han søndag kan iagttage fra tribunerne til opgøret mod FC København.

Fodbold: Randers FC kommer til at spille med om medaljerne i Superligaen i denne sæson.

Det er vurderingen fra klubbens tidligere cheftræner, Ove Christensen, der søndag er blandt gæsterne på stadion, når Randers FC søndag tager imod FC København.

- Det er bestemt ikke for at lægge pres på dem, men jeg ser i høj grad Randers FC som medaljekandidater. Det er et hold, der kan spille op med de bedste i Superligaen. Jeg synes, de ser stærkere ud end Brøndby, og de kan også spille lige op med FC København, selv om sidstnævnte er på vej tilbage, siger Ove Christensen.

Annonce

Han er imponeret over det hold, som er blevet bygget op over de seneste sæsoner under Thomas Thomasbergs ledelse.

Det er bestemt ikke for at lægge pres på dem, men jeg ser i høj grad Randers FC som medaljekandidater.

Ove Christensen, tidligere Randers FC-træner

Et hold, som på mange måder kan minde om det, Ove Christensen stod i spidsen for i sin tid.  Med en stærk organisation krydret med offfensive spillere, der kan afgøre kampe.

- Det er et godt hold, hvor det er helt tydeligt, at der foregår et grundigt arbejde fra den sportslige stab med Thomas Thomasberg i spidsen. Der bliver arbejdet helt ned i detaljerne. De  er svære at bryde ned, men har også fået rigtig godt fat i forhold til den offensive del af spillet, lyder det fra Ove Christensen.

Bygger på

Han tilskriver dog også sportsdirektør Søren Pedersen en del af æren for, at Randers FC i dag har et hold, der spiller med i den bedste halvdel af Superligaen. Netop Søren Pederen har Ove Christensen et godt kendskab til.

Det var således Ove Christensen, der gjorde Søren Pedersen til anfører forud for foråret 2010, hvor Randers FC mod alle odds formåede at styre fri af nedrykning.

- Det er ikke mit indtryk, at Søren Pedersen er kommet med de store armbevægelser. Men han har en plan og en klar strategi, som de har formået at holde sig til. Selv om de missede top 6 et par gange, har jeg alligevel siddet med et indtryk af, at truppen er blevet stærkere for hver halvsæson, siger Ove Christensen.

Selv har han i dag trukket sig tilbage fra trænergerningen. Senest blev han i efteråret 2020 tilknyttet Vendsyssel FF som scout, men det blev en kort fornøjelse med et udenlandsk ejerskab, der i foråret efterlod klubben i kaos.

Annonce

Ræs i Italien

I stedet har Ove Christensen kastet sig over andre sportsgrene.

Han svinger golfkøllen med jævne mellemrum og har for nylig været 14 dage i Italien for at køre på racercykel. Samtidig har han gentoptaget sin passion for bordtennis, hvor han er tidligere landstræner.

- Når man har været træner i så mange år, er der mange andre ting, man går glip af. Det nyder jeg at have tid til nu. Men mine tanker går tit til fodbolden, og jeg kan savne den her livsbekræftende lidenskab, det var at være en del af et hold og sidde sammen i omklædningsrummet. Det kan jeg sagtens savne, men sådan tror jeg, det vil være for alle, som har prøvet at være en del af det, siger Ove Christensen.

Han er fortsat bosiddende i Aalborg med sin kone, som han var det, da han var cheftræner i Randers FC fra 2009 til 2011.

Her kan du læse Ove Christensen fortælle mere om det magiske forår 2010, hvor han styrede Randers FC fri af nedrykning

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Randers FC For abonnenter

Det er muligt, tv ikke ville sende, men i Randers elsker vi pokalen af en grund

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce