Annonce
Randers

Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald: Kvinde fundet død i lejlighed på Reberbanevej

Politiet undersøge mistænkeligt dødsfald på Reberbanevej. Foto: Local Eyes
Politiet arbejder på en adresse på Reberbanevej i Randers, hvor en kvinde er fundet død i en lejlighed.
Annonce

Randers: Fredag over middag blev Østjyllands Politi kaldt til en adresse på Reberbanevej, hvor der var fundet en kvinde på omkring de 60 år død i en lejlighed. Dødsfaldet blev anmeldt til politiet klokken 12.29 fredag.

- Vi er ved at undersøge de nærmere omstændigheder omkring et dødsfald. Og der skal hentes eksperter ind, så vi kan få slået fast, hvad der er årsag til dødsfaldet. Herunder skal vi have lagt fast, om der kan være hændt noget kriminelt, eller om der er tale om et naturligt dødsfald, sagde kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi til Randers Amtsavis tidligere på dagen.

Fredag aften klokken 20 var politiet stadig til stede på adressen, og det forventedes, at efterforskningen ville vare en time endnu.

- Der er lavet en masse tekniske undersøgelser, som vi nu afventer svar på, og så skal der også ske en obduktion, før vi kan komme med en konklusion, siger politikommisær, Morten Hansen, vagtchef ved Østjyllands Politi.

De indkaldte eksperter skal fastslå, om der ligger en forbrydelse til grund for dødsfaldet.

I går, torsdag, blev en 44-årig mand fundet død på Mariagervej, og her kunne Østjyllands Politi, efter en række undersøgelser på stedet, erklære, at der ikke lå en kriminel handling bag dødsfaldet.

Politiet undersøge mistænkeligt dødsfald på Reberbanevej. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce