Annonce
Randers FC

Purunge Bundgaard satte to rekorder med pokalscoring

Filip Bundgaard blev skiftet ind for Randers FC i pokalkampen mod Aarhus Fremad, hvor han fik scoret sit første gældende seniormål i karrieren. Foto: Ole Nielsen.
16-årige Filip Bundgaard kom tirsdag på tavlen for første gang som seniorspiller i sejren over Aarhus Fremad i pokalturneringen. Det giver det unge offensivtalent to nye rekorder til samlingen.
Annonce

Fodbold: For fire måneder siden blev Filip Bundgaard den yngste debutant nogensinde i Randers FC, og den næstyngste i Superligaen, da han side om side med storebror Oliver Bundgaard blev skiftet ind mod Hobro i puljespillet.

Med sin scoring til 3-1 i tirsdagens pokalkamp mod Aarhus Fremad har det offensive stortalent tilføjet yderligere et par rekorder til cv'et.

Med sine 16 år og 130 dage blev Filip Bundgaard den yngste målscorer nogensinde for Randers FC og i pokalturneringen i det hele taget. Det skriver Randers FC på klubbens hjemmeside.

Med sidstnævnte rekord slår han blandt andet FC Københavns Mohamed Daramy og Sønderjyskes Simon Poulsen, som tidligere er kommet på tavlen i turneringen før deres 17 års fødselsdag.

Det blev i alt til lidt til en halv time på banen i pokalkampen på Riisvangen, hvor cheftræner Thomas Thomasberg sagde følgende om Filip Bundgaards præstation til Randers Amtsavis efterfølgende:

- Det var et flot indhop, hvor han fik vist nogle af de samme ting, som vi ser, at han laver til træning. Målet var godt sat ind, og det er altid fedt at se, når tingene begynder at lykkes for en ung gut i en seniorkamp.

Se Filip Bundgaards scoring mod Aarhus Fremad i Randers FC's video herunder:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce