Annonce
Sport

Randers FC' Emil Riis skifter til engelsk fodbold

<p>Arkivfoto</p>

Randers FC? U17-topscorer har fået kontrakt på tre års varighed hos Derby County.

Annonce
Én af Randers FC' talenter med flest mål i støvlerne skifter til engelsk fodbold.
Klubbens U17-topscorer, Emil Riis, skifter til Derby County. Det skriver Randers FC på sin hjemmeside.
Emil Riis har over to gange været til prøvetræning i den engelske klubs ungdomsafdeling. Det er nu resulteret i et permanent skifte.
»Det er en stor drøm, der endelig går i opfyldelse for mig. Jeg har nu været i Randers Freja i fire år, og jeg har udviklet mig meget i den tid, både som fodboldspiller og person. Jeg glæder mig til at starte en ny hverdag i England, det bliver noget helt andet end i Danmark,« siger Emil Riis til klubbens hjemmeside.
Randers FC' sportschef, Peter Christiansen, siger om klubskiftet til Randers FC' hjemmeside:
»Allerede i de tidlige stadier af forhandlingerne viste Derby sig fra en meget seriøs side. Både hvad angår den måde, de forberedte træningsopholdene på og den plan, herunder ikke mindst integrationen i klubben, som de har lagt for ham, og som både vi og hans familie er meget trygge ved. Samtidig er det vores første transfer af en ungdomsspiller, så der skal også lyde et stort cadeau til det flotte arbejde, der udføres i klubbens talentafdelingen og af alle de ungdomstrænere, der er tilknyttet Randers Freja og Randers FC,« siger Peter Christiansen.
Emil Riis kom som U14-spiller til Randers Freja, og han har de to seneste sæsoner været topscorer på Randers Frejas U17-liga med henholdsvis 17 og 24 mål. Det er desuden blevet til otte landskampe, seks på U16- og to på U17-landsholdet.
Husk at like Amtsavisen på Facebook
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce