Annonce
Randers FC

Randers FC-stjerne nærmer sig klubskifte: På vej til Tyrkiet

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Saba Lobjanidze er ifølge avisens oplysninger på vej mod et klubskifte i de sidste dage af vinterens transfervindue. Han deltog ikke i træningen hos Randers FC tirsdag formiddag.
Annonce

Randers: Mandag eftermiddag stod Saba Lobjanidze sammen med de øvrige spillere i Randers FC-truppen i et musikstudie på Mariagervej for at indspille en ny slagsang.

Men nu synger den georgiske offensivstjerne på sidste vers i Randers FC. Randers Amtsavis erfarer, at 25-årige Saba Lobjanidze er på vej væk fra Randers FC i de sidste dage af vinterens transfervindue. Han deltog således ikke i Randers FC-træningen tirsdag formiddag.

Ifølge avisens oplysninger peger pilen i retning af, at Saba Lobjanidze fortsætter karrieren i tyrkisk fodbold. Dermed kan der snart sættes en stopper for spekulationerne om Saba Lobjanidzes fodboldfremtid, som har været et tilbagevendende tema, siden han fik sit store gennembrud i Randers FC med tolv ligamål i sin debutsæson.

Annonce

Greve er afløser

At Saba Lobjanidze er på vej væk fra Randers FC, kommer ikke som den store overraskelse.

Sportsdirektør Søren Pedersen har tidligere i transfervinduet udtalt, at klubben ikke ville hente nye spillere, medmindre de siger farvel til nogle i den nuværende trup.

Mandag hentede Randers FC så Mathias Greve ind som ny kantspiller, hvilket er endnu en klar indikation på, at Saba Lobjanidzes tid som Randers FC-spiller er ved at løbe ud.

I alt har han lavet 28 mål i 84 ligakampe for Randers FC, hvilket historisk set kun bliver overgået af Mikael Ishak, der lavede 31 ligamål for Randers FC.

Saba Lobjanidze har kontaktudløb til sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

Annonce