Annonce
Sport

Randers HH-formand indtræder i Randers HK's bestyrelse: - Naturligt at se på et stort samarbejde

Henrik Schaar (tv.) og Carsten Reinholdt Andersen skal fremover samarbejde i bestyrelsesarbejdet i Randers HK. Foto: Randers HK
Randers HH-formand, Carsten Reinholdt Andersen, er nyt bestyrelsesmedlem i Randers HK. Klubberne har allerede indledt et samarbejde på ungdomssiden, og Randers HH-formanden vil arbejde mod et samlet håndboldprojekt i byen.

Håndbold: 1. februar tiltrådte Carsten Reinholdt Andersen, der i de seneste fire år har været involveret i opbygningen af Aarhus United, som formand i Randers HH, og nu skal han også bidrage til bestyrelsesarbejdet i Randers HK.

- Da jeg først på året tiltrådte som formand for Randers Herre håndbold, var det med et ønske om at gøre en forskel i den by, jeg altid har boet i og holder så meget af. Da Randers HK så også tænkte, at jeg kunne bidrage i deres arbejde og organisation, var jeg efter kort betænkningstid ikke i tvivl. Det lød som en spændende mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. I mit arbejde i Randers HK vil jeg kunne bidrage med strategien og opbygningen af en stærk organisation og netværk, siger Carsten R. Andersen.

I Randers HK's bestyrelse glæder de sig over det 7. medlem.

Annonce

- Carstens profil og erfaring er præcis det, vi har brug for i vores bestræbelser på at udvikle Randers HK og få os tilbage mod toppen af kvindeligaen. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger bestyrelsesformand Henrik Schaar.

Bestyrelsen i Randers HK

Henrik Schaar, formand

Maybritt Søndergaard, næstformand

Holger Olesen, medlem

Jesper Jørgensen, medlem

Erik Højholdt, medlem

Kaj Porup, medlem

Carsten Reinholdt Andersen, medlem

Under samme navn

For kort tid siden offentliggjorde Randers HK Ungdom og Randers HH et nyt ungdomssamarbejde med ansættelse af Jonas Dehn som fælles ungdomskoordinator.

Med Carsten R. Andersens dobbelte virke i Randers HH og Randers HK tages nu endnu et spadestik i at styrke samarbejdet, som på sigt kan ende i decideret sammenlægning.

- Jeg tror, at vi skal arbejde mod et stort, fælles projekt, der hedder Randers Håndbold, men timingen skal være rigtig - både strukturelt og sportsligt. Og så skal man sætte tæring efter næring, for det har tidligere slået begge klubber hjem i ludo, fortæller Randers HH-formanden.

- Ambitionen er, at vi får et seniorhold i Randers HH igen, og når man kigger ind i det, er det også naturligt at se på et stort samarbejde. Ungdomsarbejdet er første skridt, lyder det fra Carsten R. Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Voldsom brand har sprængt køkkenrude og brændt gavl: - Der har været gasflasker og benzin derinde

Annonce