Annonce
Norddjurs

Rasmus Jakobsen A/S bygger 10 huse ved åen

På grunden, hvor Grenaa Plantecenter tidligere lå, er der ved at blive bygget 10 huse. De er indflytningsklar den 1. december. PR-foto
10 rækkehuse på Ådiget i Grenaa er ved at blive bygget, og interessen for at købe boligerne er stor.
Annonce

Grenaa: Rasmus Jakobsen A/S er i gang med at bygge 10 rækkehuse på Ådiget, hvor Grenaa Plantecenter tidligere lå.

Murer- og entreprenørvirksomheden fra Grenaa bygger 10 lavenergihuse på hver 110 kvadratmeter med 17 kvadratmeter terrasse. De er indflytningsklar 1. december, og prisen for et helt nyt hus få meter fra Grenaa Å med en central placering i byen er 1.995.000 kroner.

Da Grenaa Plantecenter lukkede for halvandet år siden, købte ejeren af Rasmus Jakobsen A/S, Klaus Jakobsen, grunden. Det gjorde han sammen med Troels Lundemose Andersen, der ejer tømrerfirmaet Lundemose Byg ApS fra Randers. De to står så for projektet sammen, hvor Rasmus Jakobsen A/S har totalentreprisen på byggeriet.

- Vi oplever en stor interesse for husene, og de første huse er ved at blive solgt. Vi forventer, at de alle 10 er solgt inden 1. december, udtaler Klaus Jakobsen i en pressemeddelelse.

Indtil videre har hele situationen omkring corona-virussen ikke haft betydning for den interesse, der har været for husene. Men det kan spille ind, hvis nogle af dem, som gerne vil købe et af rækkehusene, selv har svært ved at få solgt deres hus.

Det er ejeren af Rasmus Jakobsen A/S, Klaus Jakobsen (th), og ejeren af Lundemose Byg ApS, Troels Lundemose Andersen (tv), der er gået sammen om at bygge husene. PR-foto
Annonce

100 mand i sving

Samtidig med, at Rasmus Jakobsen A/S er i gang med byggeriet på Ådiget, så har Grenaa-virksomhedens omkring 100 medarbejdere travlt mange andre steder.

Klaus Jakobsen overtog virksomheden fra sin far, da det udelukkende var et murerfirma. Herefter begyndte de at udføre større samlede entrepriser på boligbyggerier. Det kan være totalentrepriser, hvor Rasmus Jakobsen A/S har ansvaret for hele byggeriet, eller råhus-entrepriser, hvor Rasmus Jakobsen A/S har ansvaret for første halvdel af byggeriet.

For at vise, at virksomheden udfører mange andre opgaver end mureropgaver, skiftede de for nylig navn fra Murerfirma Rasmus Jakobsen A/S til kun at hedde Rasmus Jakobsen A/S.

Rækkehusene bliver på 110 kvadratmeter med en terrasse på 17 kvadratmeter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Uheld skabte kø flere steder på E45

Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce