Annonce
Randers

Rekordbonus til Jysk-medarbejdere i Randers

Jysk har haft en god omsætning det seneste år, og det skæpper nu i kassen hos de ansatte. Og hos Jysk i Randers Syd allermest. Arkivfoto: Scanpix
Selv om Jysk i foråret var hårdt ramt af coronakrisen, blev regnskabsåret 2019/20 godt for Jysk i Danmark. Jysk-butikken på Marsvej i Randers var den butik, hvor medarbejderne fik udbetalt mest i bonus.

RANDERS: Den Jysk-butik, hvor medarbejderne fik udbetalt mest i salgsbonus i regnskabsåret 2019/20, var butikken på Marsvej i Randers. Her fik fuldtidsmedarbejdere en bonus på 95.000 kroner.

I gennemsnit har medarbejderne i de danske Jysk-butikker fået 31.000 kroner i salgsbonus. Det er den højeste bonus nogensinde, og det glæder Jysks landechef i Danmark, Bo V. Andersen.

- Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Medarbejderne i butikkerne får bonus efter, hvor godt salget har været i netop deres butik. Så når de har fået en stor bonus, er det, fordi det er gået godt for Jysk. Samtidig er medarbejderne i Jysk-butikkerne jo nogle af dem, der ikke har haft mulighed for at arbejde hjemme, men som derimod er mødt på arbejde hver dag for at holde hjulene i gang gennem hele corona-epidemien, siger Bo V. Andersen.

Annonce

Bonus-systemet i Jysk fungerer på den måde, at medarbejderne i hver enkelt Jysk-butik får del i den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før.

Fuldtidsmedarbejdere, der har været ansat i hele regnskabsåret, har således fået udbetalt mellem 5400 og 95.000 kroner.

Ens for alle

- For Jysk er det vigtigt, at vi har et simpelt bonussystem, som er nemt at gennemskue. Vi tror på, at medarbejderne bliver ekstra motiverede, når de bliver belønnet for den succes, de er med til at skabe. Det giver jo også endnu en grund til at yde en fantastisk kundeservice, fordi det betyder noget for hver enkelt butik, at kunderne kommer igen, siger Bo V. Andersen.

Han medgiver, at regnskabsåret også har været lidt specielt, fordi de butikker, der er placeret i indendørs butikscentre, var lukket i foråret på grund af coronavirus.

- De ansatte i de butikker arbejdede i den periode i andre, nærliggende Jysk-butikker, og derfor skal de selvfølgelig ikke snydes for bonus. De har derfor fået bonus i forhold til vores gennemsnitlige salg i Danmark i den periode, hvor butikkerne var lukket, siger Bo Andersen.


De ansatte i de butikker arbejdede i den periode i andre, nærliggende Jysk-butikker, og derfor skal de selvfølgelig ikke snydes for bonus. De har derfor fået bonus i forhold til vores gennemsnitlige salg i Danmark i den periode, hvor butikkerne var lukket

Bo Andersen, landechef i Jysk


Bonus-systemet i Jysk betyder, at salgsbonus udbetales ud fra, hvor mange timer den enkelte medarbejder arbejder. Det betyder, at alle fuldtidsmedarbejdere får en lige stor del af bonussen, uanset om der eksempelvis er tale om en store manager eller en elev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce