Annonce
Østjylland

Ros til teknik og personale: Sprinkleranlæg fik stoppet flammerne på plejecenter

Foto: Local Eyes


Annonce

Der er lutter roser til personalet og teknikken fra det lokale beredskab, efter der udbrød brand i en lejlighed på plejecenter Violskrænten og Grønnegården på Violskrænten i Grenaa fredag eftermiddag.

Indsatsleder Bruno Alexander fra Beredeskab og Sikkerhed oplyser til Randers Amtsavis, at ingen er kommet til skade ved branden, der opstod i en lejlighed på første sal på plejecenteret.

- En automatisk brandalarm blev aktiveret ved branden og tændte dernæst sprinkleranlægget, der fik slukket ilden. Så teknikken fungerede til UG, forklarer indsatslederen, der også har roser til de ansatte på plejecenteret, der også ringede 1-1-2 med det samme:

- Kæmperos til personalet, der håndterede sagen lige efter bogen. Så branden var helt slukket, da vi ankommer til stedet.

På grund af de store mængder fra sprinkleranlægget, er der vandskade i lejligheden og lejligheden lige nedenunder i stueplan, tilføjer Bruno Alexander.

Årsagen til branden er ukendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Annonce