Annoncørbetalt indhold

Sådan får du din virksomhed til at vækste

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Livet som erhvervsdrivende kan være hårdt, og man skal være sikker på, at man er klar til at arbejde mange flere timer end de normale 37 timer om ugen. Vælger man at springe ud som selvstændig, er der flere ting, der skal være på plads inden. Eksempelvis er det godt, hvis man allerede har et godt netværk i opstartsfasen, mens en god økonomi også er en stor fordel. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan skabe mere vækst i din virksomhed, så kan du få nogle tips til netop det her.


Annonce

Det er vigtigt, at du og din virksomhed er synlig

Synlighed er i mange tilfælde vejen frem. Når du skal finde de helt rigtige samarbejdspartnere, er det væsentligt, at din virksomhed er synlig og klar med det, som du kan tilbyde, og det er naturligvis noget af det samme, når nye kunder skal finde frem til din virksomhed.


Synlighed kan skabes på mange måder, og det kan eksempelvis være i bybilledet. Måske skal du investere i store reklamer, som enten skal sættes på byens busser, eller måske skal du investere i en plads på en storskærm et sted tæt på en trafikeret vej, hvor din reklame bliver synlig for mange forbipasserende. Synlighed kan naturligvis også være at deltage i konferencer, møder og lignende, hvor man ofte netværker og snakker med andre virksomheder.


Større lokaler kan skabe mere vækst

Det lyder måske lidt mærkeligt, men faktisk kan det ofte være virksomhedens fysiske størrelse, som hindrer virksomheden i at vækste. Har du eksempelvis en webshop, og har du kun et lille lager, som du ikke kan gøre større, har du ikke muligheden for at sætte flere varer på din virksomheds hjemmeside eller butik, og du får dermed ikke flere kunder. Jo større målgruppe du har produkter og varer til, jo større chance har du også for at skabe vækst og dermed få succes.


Erhvervslokaler findes rundt i hele landet, og ønsker du at holde til omkring Randers, så kan du se ledige erhvervslejemål i Randers her. Du kan finde alt fra erhvervsudlejning, lagerlokaler, kontorlokaler, produktionslokaler, butikslokaler og erhvervslejemål, og du har derfor gode forudsætninger for at finde de rette rammer for din virksomhed. Inden du underskriver, så kan det være en god idé at tage ud for at se dem. Hav også beliggenheden med i dine overvejelser. En god beliggenhed og en god størrelse er alfa og omega for vækst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.