Annonce
Randers FC

Saba tvivlsom til FC Midtjylland-kamp

Saba Lobjanidze er blevet skadet på landsholdsturen med Georgien. Han er tvivlsom til mødet med FC Midtjylland mandag, fortæller cheftræner Thomas Thomasberg. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Saba Lobjanidze blev skadet til landsholdssamlingen med det georgiske landshold. Han er tvivlsom til mødet med FC Midtjylland mandag. Til gengæld er der positive nyheder om Issah Salou, der gør klare fremskridt efter en slem ankelskade.

Randers: Når Randers FC spiller, starter Saba Lobjanidze inde. Det har været reglen hele sæsonen.

På mandag mod FC Midtjylland er det bare ikke sikkert, at kantraketten er at finde i startopstillingen.

I den seneste uge har han nemlig været afsted med Georgiens landshold, hvor han har pådraget sig en skade til træning mellem landets to kampe.

Derfor var han slet ikke at finde i truppen, da Georgien slog Gibraltar 3-2 i tirsdags.

- Det er ærgerligt. Vi håber jo på, at spillerne er fit for fight, når de kommer hjem fra landskampe. Især nu, hvor han ikke spillede den første kamp, siger cheftræner Thomas Thomasberg, som henviser til, at Saba Lobjanidze sad på bænken i hele 0-0-kampen mod Irland i weekenden.

Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, har til Tipsbladet udtalt, at de første meldinger fra Georgiens landsholdslejr gik på, at det umiddelbart ikke var noget alvorligt, og Thomas Thomasberg kan heller ikke løfte sløret nærmere for, om Saba Lobjanidze kommer til at spille mod FC Midtjylland.

- Han er selvfølgelig tvivlsom, når han ikke kunne være med i landskampen, men jeg vil ikke stå og gætte på skadens omfang. Vi må se på det, når han kommer tilbage, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Saba Lobjanidze er først tilbage i Danmark i løbet af fredagen, hvor han ikke kan nå med til Superligaholdets træning, mens hele truppen holder fri lørdag.

Annonce

Ung midtbanespiller tilbage

En spiller, der til gengæld var med på træningsbanen torsdag, var Issah Salou.

Den unge midtbanespiller, som tilspillede sig en treårig aftale over sommeren, har været henvist til styrketræningslokalet siden et alvorligt vrid i anklen i en reserveholdskamp mod Hobro tilbage i august.

Selvom smilene var store efter træningspasset, hvor han de sidste tyve minutter løb med fysioterapeuterne på banen ved siden af, måtte han erkende, at der stadig var smerter at føle i bentøjet.

Thomas Thomasberg glæder sig dog over, at den 20-årige spiller er tilbage med græs under fødderne.

- Han har ikke været med til at træne på den her måde længe, hvor han var med til lidt pasninger og kant (øvelse, red.). Det er klare fremskridt, selvom det går langsomt. Vi havde håbet på, at han kunne træne for nogle uger siden, men nogle gange tager det bare længere tid, siger cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce