Annonce
Randers FC

Sambou-kasse rakte ikke for reserverne: - Utroligt vi ikke vinder

Bassala Sambou fik hurtigt fat i bolden, da han var blevet nedlagt i feltet. Han eksekverede sikkert fra straffepletten. Foto: Annelene Petersen
Randers FC trykkede Silkeborg langt tilbage i store perioder i klubbernes dyst i Reserveligaen, men randrusianerne formåede kun at score fra straffesparkspletten. Det ansvar tog nytilkomne Bassala Sambou sig af, og han ligner en mand, der er klar til at Superliga-debutere.
Annonce

Randers: - I reserveligaen kan vi heldigvis sige, at præstationen betyder mere end resultatet, for det var en af de dage.

Betragtningen leverede reservetræner Rasmus Bertelsen efter Randers FC mandag eftermiddag måtte nøjes med 1-1 mod Silkeborg i Reserveligaen.

I det første kvarter var begge mandskaber bedre til at erobre bolde end at ramme en medspiller, og derfor foregik meget af spillet mellem de to målfelter.

Mest iøjnefaldende i den randrusianske offensiv var nytilkomne Bassala Sambou, der viste duelstyrke og næse for at opsøge muligheder i feltet, mens Tobias Klysner stod stærkt, når bolden skulle frem til gæsternes felt.

- Tobias Klysner har en masse tilløb i sit spil. Han er undervejs, så det var lidt ærgerligt for ham, at han ikke fik en assist eller et mål på præstationen. Han spillede en dominerende kamp, konstaterede Rasmus Bertelsen om kantspilleren.

Silkeborg-defensiven havde problemer med Tobias Klysner fra start til slut. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Lunkne profiler

Mindre iøjnefaldende var Tosin Kehinde i den anden side, mens man med rette også kan forvente mere af Marvin Egho.

- Marvin lykkedes ikke med alt, men han fylder meget og er med til at skaffe målet. Tosin Kehinde bliver lidt svær at finde i kampen, men jeg synes stadig, at han har nogle gode aktioner. Jeg har dog endnu større forventninger til ham, lød det fra Rasmus Bertelsen.

Men er det et udtryk for, at de endnu ikke er på deres topniveau?

- Ja, det synes jeg er rimeligt at sige. Specielt med Tosin, som hænger lidt efter i forhold til antal træningsdage på grund af den sene ankomst, lød det.

Annonce

Spændende Sambou

Nok stod Marvin Egho ikke stærkest frem af de offensive, men han var alligevel med i scoringen.

Kampen i tal

Reserveligaen

Randers FC - Silkeborg 1-1 (1-0)

1-0 Bassala Sambou (40.)

1-1 Lasse Bak Laursen (58.)

Randers FC (4-4-2): Jonas Dakir - Christoffer Petersen, Simon Graves, Erik Marxen (Mikkel Brund, 46.), Oliver Bundgaard - Tosin Kehinde (Karl Leht, 69.), Frederik Lauenborg (Oliver Schmidt, 69.), Mads Enggaard, Tobias Klysner - Marvin Egho (Filip Bundgaard, 46.), Bassala Sambou (Laurs Skjellerup, 78.).

Ikke på banen: Jonas Langballe.

Frederik Lauenborg smed et frispark op i hovedet på østrigeren, der pandede bolden ind mod Bassala Sambou, som fik prikket bolden, inden han blev pløjet ned.

Straffesparket placerede han selv i toppen af målnettet, og den tyskfødte angriber fulgte dermed op på sin debutscoring i pokalturneringen mod FC Sydvest.

- Det var en lovende præstation. Han er en bevægelig type og havde en rigtig god energi og aggressivitet i presspillet. Jeg tror, han er klar til Superligaen. Måske ikke fra start, men man skal huske, at det ikke en kontraktløs spiller, vi har hentet ind fra gaden. Han har haft en fin opstart nede i Holland og ser klar ud, sagde Rasmus Bertelsen om den nye Randers FC-angriber.

I anden halvleg fik gæsterne udlignet på en standardsituation, men Randers FC kunne kun bebrejde sig selv for, at de ikke stod med fuld gevinst.

- Vi har så mange tilløb til chancer, og bortset fra det sidste kvarter er Silkeborg ikke ret meget oppe på vores banehalvdel. Det var en kamp, vi skulle have vundet med det, vi puttede i den, fastslog Rasmus Bertelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce