Annoncørbetalt indhold

Skab en smuk finish i dine blomsterbede

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ved at være den tid på året, hvor vi er mange, der trækker i arbejdstøjet og finder haveredskaberne frem. Nu begynder temperaturen nemlig at stige, og solen kommer så småt frem – og det betyder, at der er et stort arbejde forude, når det kommer til at gøre ens have klar til den skønne sommersæson.

Mange drømmer nemlig om en smuk, grøn oase, der ser velholdt ud, hvorfor især ukrudtsbekæmpelsen kan være et stort problem. Derfor er der især ét tip, som du bør kende til.

Annonce

Fyld haven med smukke og velduftende blomster

Når det kommer til vores mange blomsterbede, er der tale om det, der pryder haven, og som således også kan være med til at sætte prikken over i’et på den måde, den ser ud på. Blomsterne er med til at bringe masser af liv og farve ind i haven, og samtidig kan de bringe den skønneste duft til også.

På den måde kan de i mange tilfælde være den sidste brik i dine dekorationer, som sørger for lige præcis det udtryk og den naturlighed, som gør din have unik, hyggelig og skøn at opholde sig i.

Slip for det store arbejde med bekæmpelse af ukrudt i tide og utide

Desværre er det et stort arbejde med de mange blomsterbede. Ofte vil man nemlig opleve, at der konstant skal luges for ukrudt, og det er noget, der tager meget tid og er krævende for blandt andet kroppen, som ofte skal holdes i nogle mere eller mindre akavede stillinger, mens arbejdet står på.

Og lige så snart man er færdig, pipler det igen op med den uønskede vækst.

Heldigvis er det noget, der findes en løsning på. Du skal nemlig bare tage et kig på de mage gode muligheder, der byder sig med pinjebark.

Brug pinjebark som bunddække i dine blomsterbede og hold ukrudtet nede

Her er der tale om en form for bark, du kan sprede ud som bunddække i dine blomsterbede. Det vil give et perfekt finish og på den måde fjerne det mindre kønne udsyn til den bare jord.

Men pinjebark vil også være med til at holde fremkomsten af ukrudt nede på et minimum, idet det kan være svært for både vand og sollys at trænge gennem. Dog vil det ikke gøre skade på jorden, da der stadig er tale om et naturligt materiale.

Pinjebark kan således gøre det lettere for dig at holde dine blomsterbede velholdte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.