Annonce
Randers FC

Skader og karantæner skyld i tynd Randers FC-bænk: Flere spillere er på vej tilbage

Thomas Thomasberg har gjort flittigt brug af tidlige udskiftninger i puljespillet indtil videre. Mod AC Horsens blev Vito Hammershøy-Mistrati også skiftet ind i pausen, men resten af en meget ung bænk måtte vente til sidst i kampen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vito Hammershøy-Mistrati var den eneste markspiller med en Superligastart under bæltet på bænken mod AC Horsens på grund af skader og karantæner, men det lysner, fortæller Thomas Thomasberg.
Annonce

Randers: Jonas Dakir, Vito Hammershøy-Mistrati og fire spillere, som stadig har alderen til U19-holdet.

Det var, hvad Thomas Thomasberg havde at sætte ind fra bænken i kampen mod AC Horsens, som blev tabt 0-3.

Det er ikke for at forklejne Oliver Bundgaard, Tobias Klysner, Laurs Skjellerup og Oliver Bjerrum Jensen, men det er ikke lige dem, der kan forventes at vende en kamp ved en indskiftning. For de to sidstnævntes vedkommende var indhoppet jo deres Superligadebut.

Så savnede Thomas Thomasberg noget at skyde med fra bænken undervejs?

- Jeg vil selvfølgelig gerne altid have endnu mere at sætte ind, og med alle de unge på bænken kunne man godt se, at vi var ramt, men sådan er virkeligheden. Det var reelt heller ikke det, der gjorde, at vi ikke kunne ændre kampens forløb, for det synes jeg faktisk, at vi formåede. Vi var bare ikke skarpe nok i de afgørende momenter, siger cheftræneren.

Annonce

Dosering i ugens løb

Grunden til den unge bænk skal findes i skader til Erik Marxen, Simon Graves, Jesper Lauridsen og Kasper Høgh, mens Mathias Greve også sidder ude efter at have fået et slag til den sidste træning lørdag.

Derudover var Alhaji Kamara i karantæne. Han er tilbage i næste runde mod Hobro, men så er Mathias Nielsen til gengæld ude efter at have raget sin anden advarsel til sig i overtiden mod Horsens.

Ressourcerne er kort sagt stadig knappe, og det kommer til at stille krav til træningerne den kommende uge, fortæller cheftræneren.

- Efter næste runde er der ingen pauser, før turneringen er færdig, så vi skal helst ikke rende ind i flere skader. Det kræver overvejelse i forhold til måden, vi skal gribe tingene an på, og hvordan vi skal dosere det, så vi kan holde flest mulige til rådighed, siger Thomas Thomasberg og tilføjer:

- Mathias Nielsen og Erik Marxen er ikke med mod Hobro, men der er forhåbning om, at et par af de andre kan nå at blive klar, og så får vi også Alhaji Kamara tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce