Annonce
Sport

Status efter første træningsdag: Randers FC uden Egho og Kehinde

Erik Marxen, Vito Hammershøy-Mistrati og Mathias Nielsen på træningsbanen, hvor man til gengæld kunne spejde forgæves efter Tosin Kehinde og Marvin Egho.  Foto: Annelene Petersen
Hverken Marvin Egho eller Tosin Kehinde var med, da Randers FC åbnede forberedelserne frem mod den nye sæson.
Annonce

Fodbold: Blot 18 spillere var på træningsbanen, da Randers FC-træner Thomas Thomasberg mandag kaldte ind til første arbejdsdag efter sommerferien.

Det antal bliver øget til 19, når Marvin Egho om halvanden uges tid slutter sig til truppen. Angriberen er i øjeblikket hos en specialist i Østrig, som skal forsøge at få ham helt på dupperne efter et forår, hvor han har døjet med smerter i hoften.

- Han har ikke haft det forår, som han og vi havde håbet på. Det er ikke sådan, at han ikke har været i stand til at spille. Men han har ikke følt sig helt fri og fit, når han har spillet, så derfor er han i 14 dage hos en specialist i Østrig, hvor han får noget behandling og fitness. Herefter vender han tilbage i truppen på lige fod med de andre, siger Randers FC-træner Thomas Thomasberg.

Annonce

Tosin stadig i spil

Han håber desuden, at Tosin Kehinde snart kan vende tilbage til truppen.

Offensivspillerens lejeaftale er udløbet, men Randers FC's sportsdirektør Søren Pedersen arbejder stadig på en løsning med spilleren, der er ejet af portugisiske C.D. Feirense.

- Hvad jeg hører fra Søren Pedersen er, at det nok skal falde på plads. Det er i hvert fald, hvad vi håber. Tosin er en spændende spiller, som har rykket sig meget i foråret, så ham vil jeg rigtig gerne arbejde videre med, siger Thomas Thomasberg.

Annonce

Stille vindue

Falder det på plads med Tosin Kehinde, består førsteholdstruppen aktuelt af 20 spillere.

Derudover håber Thomas Thomasberg, at der bliver plads til at tilføje yderligere en offensivspiller.

- Vi råder over en god trup, men det er klart, at vi på antal spillere er på et absolut minimum. Vi får selvfølgelig en brik mere, hvis det falder på plads med Tosin Kehinde. Men derudover kunne vi godt bruge en offensiv kraft mere. Men det kræver måske, at vi får solgt et eller andet, siger Thomas Thomasberg, der er klar over, at økonomien sætter sine grænser.

- Det er ingen hemmelighed, at pengekassen ikke står på vid gab. Det er et puslespil med at få sammensat en trup, som går op med den økonomi, der er til rådighed. Jeg kunne godt forestille mig, at det bliver et mere stille transfervindue end de øvrige sæsoner, hvor jeg har været assistent eller cheftræner i Randers FC, tilføjer han.

Når det står øverst på ønskesedlen at få tilført en spiller eller to til kanten, hænger det også sammen med, at Mikkel Kallesøe  meget vel kan komme til at spille back i den kommende sæson, hvor Randers FC ikke længere råder over Johnny Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce