Annonce
Randers

Travlhedsramt fragtfirmas fodfejl endte i kæmpe glædesboost: Torben Bach tager læringen med sig

Torben Bach er medejer af Bach & Pedersen Fragt A/S, som er underleverandør til Danske Fragtmænd. Og så har den seneste uge budt på en rigtig positiv facebookoplevelse for både ham og virksomheden.
En helt almindelig fejl, som kunne have kostet randersfirmaet Bach & Pedersen Fragt A/S knap 5000 kroner, blev i denne uge i stedet til glæde og gavn for både børnehavebørn men også på virksomheden selv. Det er de klar til at lære af.

Randers: Der er rigtig travlt hos fragtmændene i dette forår. Sådan ser det også ud hos randersfirmaet Bach & Pedersen Fragt A/S, som er en underleverandør og medejer af Danske Fragtmænd.

Siden marts har virksomheden investeret i otte nye lastbiler og ansat 10 nye medarbejdere, men det har ikke været nok til at holde travlheden stangen. Allerede marts var travl, men i maj skulle der leveres 680 steder yderligere per dag fordelt på 75 lastbiler. Eller som medejer Torben Bach siger det:

- Jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 27 år i branchen.

Annonce

Men når alle har travlt, sker der lettere fejl, og i første uge af juni var en af de fejl en papirpalle, som væltede og dermed ikke kunne bruges i trykkeriernes maskiner. 4700 kroner lige ud af vinduet.

Lidt impulsivt slog virksomheden op på sin væg, om der mon var nogle institutioner eller skoler, der kunne tænke sig den palle. Måske ville det give lidt flere likes end en ny lastbil. Og jo det var der. Og jo det gjorde det.

Lønnen i sig selv

4000 delinger, 350.000 visninger, knap 800 kommentarer, over 500 mails fra institutioner senere kunne Torben Bach og resten af medarbejderne se glade og overraskede på hinanden. Det var langt vildere end noget, de kunne have forestillet sig.

- Vi blev helt høje og glade over de mange positive kommentarer, som vi fik fra hele landet. Lige fra Mors til Sjælland, fortæller medejeren.

Når papiret til et trykkeri ikke længere ligger perfekt og har fået små mærker langs siden, kan det ikke bruges til noget. Derfor måtte randersfirmaet Bach & Pedersen Fragt A/S hoste op med knap 5.000 kroner i erstatning, da det gik galt for en af deres chauffører. Men i stedet for at gå til spilde er papiret nu kommet til gavn hos kronjyske børn.

En hel lastbil med papir ville ikke have været nok til de mange interesserede. I stedet delte de ansatte pallen op mellem syv kronjyske institutioner og skoler, så flest muligt børn kunne få gavn af fejlen.

De heldige blev:

KFUM Børnehave, Randers,  Friskolen Vellev, Ulstrup, Byens Bedste Børn, Randers,  Wiegaardens Børnehave, Hobro, Børnehuset, Spentrup, Helsted Børnehus, Randers og Solstrålen, Øster Tørslev.


Vi fylder jo på vejene, og det kan ikke undgåes, at folk bliver lidt trætte af os. Derfor er det også så dejligt at blive forbundet med noget positivt på den her måde.

Torben Bach, medejer, Bach & Pedersen Fragt A/S


Selvom det gav et par travle dage, har oplevelserne sat flere tanker i gang. For de positive kommentarer og tilbagemeldinger - også fra dem, der fik papiret, havde stor betydning for både virksomhed og ansatte. Derfor er de helt klar til at gøre noget lignende en anden gang både ved fejl eller i form af en konkurrence.

Annonce

Positive lastbilstanker

Torben Bach har også spredt anbefalingen ud i sit netværk i Danske Fragtmænd.

- Vi fylder jo på vejene, og det kan ikke undgås, at folk bliver lidt trætte af os. Derfor er det også så dejligt at blive forbundet med noget positivt på den her måde, siger han.

Bach & Pedersen Fragt A/S har udvidet med otte lastbiler dette forår på grund af efter-corona-travlhed. Men opslagene om den succes kunne ikke konkurrere med den væltede papirspalle til uddeling.

Travlheden hos fragtfirmaet, der har hovedkvarter ved Borup-afkørslen, ser ud til at være toppet nu, selvom der stadig er nok at lave i denne uge.

- Det er jo forfærdeligt at sige, men det bliver godt med lidt ro. Folk er trætte og trænger til  sommerferie, forklarer Torben Bach, som også selv har taget ekstra timer i førerhuset på det seneste for at få alt til at nå sammen.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers FC For abonnenter

Live: Tibbling tæt på at give Randers FC føringen

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

2000 kunder i Randers uden internet: Teknikere leder stadig efter kabelfejlen

Navne For abonnenter

Når pungen og maven er tom, går man i foodbank i Sct. Clemens Kirke - her kommer alle typer af mennesker efter mad

Østjylland

Grenaa på listen: Regeringen vil bruge fire milliarder på nærhospitaler

Alarm 112

Luk døre og vinduer: Politiet opfordrer borgere til at passe på giftig røg fra storbrand - kommer til at brænde i flere dage

Sport

Bitsch har truffet atypisk beslutning i Randers HK: - Ingen tvivl om, at det er til alles bedste

Randers For abonnenter

Drømmer du om en dukkert i det fri? Stor badesø i Randers kan blive en realitet om få år

Randers

Skolebørn tegner for verdens flygtninge

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Lokal Storegade-kendis lejer endnu en adresse i gaden: Nyt diskotek åbner om få dage - med fri drinksbar

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Annonce