Annonce
Randers

Trist og træt værtshusbygning får ny ejer: Nu venter en tiltrængt ansigtsløftning

Billedet her af Café Corner er faktisk mere end 10 år gammelt. Men bortset fra et fjernet vægskilt, lidt ekstra graffiti og det faktum, at glaspartierne i indgangsdøren i dag er erstattet med træ, så ligner stedet fuldstændig sig selv fra dengang. Men det kommer snart til at ændre sig. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
I flere år var den kendt som en af de bruneste beverdinger i byen. Men nu venter der nyt liv til den slidte, bevaringsværdige bygning, som siden 1988 har dannet rammen om det nu tidligere morgenværtshus Café Corner. Bygningen er nemlig blevet solgt.
Annonce

Randers: Der kommer med al sandsynlighed til at ske mangt og meget med den bygning, der ligger på adressen Houmeden 17. For nu er bygningen, som tidligere har huset værtshuset, Café Corner, nemlig blevet solgt.

Det er ejendomsmægler Magnus Leth Nielsen fra EDC Erhverv Trio, der har stået for salget, som har taget et lille års tid. Men det er ifølge mægleren ret godt gået taget i betragtning af, at den blev udbudt midt under sidste forårs corona-nedlukning.

- Selvom der generelt set har været godt gang i salget hos os under coronakrisen, så er der jo her tale om en erhvervsejendom, som ligger inde midt i byen. Og fordi der har været nedlukning på detailområdet, har der måske ikke været helt samme fart på salget, som vi har set andre steder, siger han.

Annonce

Kurt har sagt farvel

Det er den mangeårige indehaver af den nu tidligere Café Corner, Kurt Andersen, der har valgt at sælge bygningen, der ellers har været hans siden 1998. Det er sket, fordi sælgers alder har nået sin begrænsning i forhold til dét at drive et værtshus, og derfor besluttede han sig for at sælge, oplyser Magnus Leth Nielsen.

Den offentlige ejendomsværdi på ejendommen Houmeden 17 er ifølge tinglysningen 1.300.000 kroner. Men om værdien også stemmer overens med den pris, som Kurt Andersen har fået for bygningen, ønsker ejendomsmægleren på nuværende tidspunkt ikke at komme ud med.

- Du kan skrive, at den er solgt for over en million kroner. Min holdning er, at begge parter har gjort en god handel tiden taget i betragtning. Køber har fået sig en centralt beliggende ejendom, som nu skal projektudvikles og totalistandsættes, og den tidligere ejer går fra handlen med en god pose penge i hånden, siger ejendomsmægleren.

For beløbet, der altså er højere end 1.000.000 kroner, får den nye ejer en erhvervsejendom med høj bevaringsværdighed – midt i Randers – på 296 kvadratmeter fordelt på fire etager. Heraf ligger de 90 kvadratmeter i stueplan.

Annonce

Ny ejer i skjul

Hvem den nye ejer af bygningen på Houmeden 17 er, ønsker Magnus Leth Nielsen ikke at afsløre. Han forklarer i stedet, at vedkommende gerne vil være anonym en stund endnu, indtil det er afklaret, hvad der helt præcis skal ske med ejendommen.

Og da salget endnu er så nyt, at den nye ejer ikke fremgår hos Tinglysningsretten, må vi tilsyneladende væbne os lidt med tålmodighed, før vi kan få svaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Kenneth var spilleafhængig: Jeg lavede regninger på 5.000–6.000 kroner om måneden

Annonce