Annonce
Randers

Udskiftning i bestyrelsen: Kendte ansigter forlader Verdo

Tre medlemmer af Verdos bestyrelse ønskede ikke genvalg. Det betyder blandt andet, at bestyrelsen har fået ny næstformand. Pressebillede.
Tre kendte ansigter ønskede ikke genvalg og træder derfor ud af bestyrelsen i Verdo, som har fået ny næstformand fra Herning.
Annonce

Randers: Tre kendte ansigter forlader bestyrelsen i Verdo A/S. På repræsentantskabsmødet torsdag meddelte næstformand Søren Sørensen, Arne Erikslev og Erik Busk Jensen, at de ikke ønskede genvalg. De fortsætter i repræsentantskabet.

De tre afløses i bestyrelsen af Jan Guldmann, formand for Randers Bolig og næstformand i fagforeningen 3F Randers, Peter Kjærsgaard, administrerende direktør i Kjærsgaard Auto, Aalborg og formand for interesseorganisationen Bilbranchen og Keld Christensen, maskinarbejder hos Lindberg briller i Åbyhøj.

Bestyrelsen har konstitueret sig, og Torben Høeg Bonde fortsætter som formand, ny næstformand er Finn Andersen, et af de nye medlemmer af Verdos repræsentantskab og bestyrelse, som er kommet ind i forbindelse med Verdos overtagelse af varmeforsyningen i Herning.

Den nyvalgte bestyrelse er valgt for en fire-årig periode, under forudsætning af , at de genvælges på repræsentantskabsmødet i 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce