Beboer i chok: Hvis jeg var hjemme, havde det været overstået

Da Niels Erik Christensen vendte tilbage til sit hus efter et smut ind i byen, blev han mødt af et surrealistisk syn. Beboeren kan ikke komme ind i huset, der netop er blevet gennemrenoveret, og hvor hele overetagen er ny. Foto: Annelene Petersen

Beboer i chok: Hvis jeg var hjemme, havde det været overstået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved et helt utroligt tilfælde var Niels Erik Christensen ikke hjemme, da en lastbil ramte ind i hans hus efter et sammenstød med en personbil på Hadstenvej.

Randers: Niels Erik Christensen havde på forhånd ikke nogen planer om at tage en tur ind til byen, men i byen befandt han sig ikke desto mindre på det tidspunkt, hvor en lastbil kørte af vejen efter et sammenstød på Hadstenvej og endte inde i hans soveværelse.

Niels Erik Christensen havde nemlig ikke sovet hele natten, og derfor tog han en spontan beslutning om at tage et smut ind i byen i et forsøg på at holde sig vågen for så til gengæld at tage sig en formiddagslur senere.

Den beslutning er den rystede beboer svært tilfreds med efterfølgende.

- Gudskelov for dét, at jeg ikke blev hjemme. Så havde det været overstået, fortæller han til Amtsavisen.

Ubeskrivelige scener

Da Niels Erik Christensen vendte hjem til sit for nyligt helt gennemrenoverede hus, hvor blandt andet overetagen er helt nylavet, var der ambulancer og politi overalt, og en lastbil var kørt gennem facaden og stod nu i det soveværelse, hvor beboeren ville indhente den søvn, han var blevet berøvet natten til tirsdag.

- Jeg kunne ikke sove, jeg ved ikke hvorfor. Det plejer jeg altid at kunne, men gud ske tak og lov, det er jeg glad for nu, understreger han.

Især soveværelset og stuen er mærket af påkørslen, men hele huset har sat sig, og det er umuligt at komme ind i huset på nuværende tidspunkt.

- Hele huset er skævt, så nu skal de til at trække lastbilen ud inde fra huset af og så se, om huset det vælter, siger Niels Erik Christensen, der har svært ved at sætte ord på det, der er sket.

- Det er simpelthen så ubeskriveligt, det er uforklarligt. Jeg kan slet ikke forstå, at der holder en lastbil inde i mit hus og med en bil nærmest oven på, det kan jeg ikke, siger han.

Ikke længere tryg

Huset ligger lige ud til vejen, hvor sammenstødet skete, og Niels Erik Christensen fortæller, at der engang var to, der kørte sammen, og som endte på den anden side af autoværnet.

Dengang var det dog kun Niels Erik Christensens hæk, det gik ud over.

Beboeren, der nu skal genhuses, har endnu ikke fordøjet det, der er sket. Men det står klart for ham, at han ikke længere er tryg ved at bo i det nyrestaurerede hus.

- Jeg søger andetsteds. Jeg er fuldstændig rystet over det her. Heldigvis var jeg inde i byen, ellers havde jeg været dræbt på stedet, det kan jeg godt se, siger Niels Erik Christensen, mens politiet står klar til at tale med ham.

Foto: Annelene Petersen

Beboer i chok: Hvis jeg var hjemme, havde det været overstået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce