Inventarvirksomhed scorer millionordre i Norge


Inventarvirksomhed scorer millionordre i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt hjulpet på vej af et øget fokus på veterinærområdet hos den norske stat har Fremtiden Staldinventar i Langå landet en opgave i millionklassen som eneleverandør.

Langå: Det er lykkedes for Fremtiden Staldinventar at få en del af kagen i et norsk projekt til syv milliarder kroner, når den norske stat bygger et helt nyt miljø- og biovidenskabeligt universitet, kaldet Campus Ås.

Langå-virksomheden er valgt som eneleverandør af alt staldinventar og skal projektere, producere og montere flere hundrede stier og båse i galvaniseret, rustfrit stål i de nye stalde, som kommer til at brede sig over 17.000 kvadratmeter og får plads til kvæg, grise, heste, får og geder i 40 helt nye staldafsnit.

Arbejdet kommer til at strække sig over det næste halvandet år og sikrer en meromsætning på flere millioner til staldvirksomheden.

Det norske universitetsbyggeri bliver på næsten 65.000 etagemeter, som omfatter 2.400 lokaler komplet med laboratorier, dyrehospital, husdyrstalde og fællesarealer med undervisningslokaler, kontorer og kantiner og gennemføres i et samarbejde mellem det norske Statsbygg og den norske byggekoncern HENT.

Udsigt til markant vækst

Adm. direktør, Kaj Jakobsen, mener, at der er flere årsager til, at Fremtiden Staldinventar er kommet i betragtning til kæmpeordren.

-Først og fremmest er vi en af de meget få virksomheder i både Skandinavien og Nordeuropa i det hele taget, der kan løfte en opgave af denne art og størrelse. Andre er blevet spurgt, men det blev os, der løb med ordren, siger en særdeles tilfreds direktør, der ser frem til den norske udfordring.

- Det er et meget stort projekt, og der er stort set udelukkende tale om specialproduktion af alt inventaret i galvaniseret og rustfrit stål, så vi kan ikke bare tage standardprodukter ned af hylderne og sende dem til Norge. Alt skal specialprojekteres og specialproduceres, understreger Kaj Jakobsen.

Den norske ordre kommer til at fylde væsentligt i hverdagen hos Fremtiden Staldinventar, hvor man det næste halve år vil koncentrere sig om delprojekteringen af inventaret til de mange stalde, og har dedikeret en fuldtidsmedarbejder til den del af projektet. Derefter er det planen, at smedene på værkstederne i Langå skal tage over, og en af opgaverne lyder på at få svejset de mange tons stål sammen til de færdige elementer, som siden skal monteres i Ås.

Ifølge direktøren hos Fremtiden Staldinventar vil projektet i Norge give virksomheden en omsætningsfremgang på 25 procent i 2018.

Inventarvirksomhed scorer millionordre i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce