Skal bruge 400 nye medarbejdere: Bilka Randers holder jobsamtale for ALLE

Arkivfoto: Morten Stricker

Skal bruge 400 nye medarbejdere: Bilka Randers holder jobsamtale for ALLE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3. august åbner en helt ny Bilka i Randers Storcenter, og det betyder, at der skal ansættes 3-400 medarbejdere. Derfor har varehuset valgt at afholde en stor rekrutteringsevent på Tradium i Randers den 9. og 10. april, hvor alle interesserede tilbydes en kort uforpligtende samtale.

Randers: I en udsendt pressemeddelelse står det klart, at Bilka søger mange forskellige typer medarbejdere. Varehuset skal bruge medarbejdere til både fuldtids- og deltidsstillinger og på både over og under 18 år. Der bliver stillinger i alle Bilkas salgsafdelinger samt drift, kundeservice og kasselinje. For at komme til samtale, skal man booke en tid til samtale indenfor det område, man er interesseret i, på bilkaranders.dk.

Stærkt ansøgerfelt

Den nye varehuschef i Bilka Randers, Jan Møller, er godt klar over, at det er en utraditionel måde at rekruttere på, men som han forklarer:

- Vi holder denne event, fordi vi skal bruge rigtig mange dygtige og engagerede medarbejdere, så vi skal i kontakt med en del mennesker for at finde de helt rigtige. Vi har cirka mulighed for at holde 1.000 korte samtaler i alt, da der kommer til at sidde 25 personer og afholde samtaler hele tiden i tidsrummet fra 9-18 mandag den 9. april og fra 9-16 tirsdag den 10. april.

Jan Møller håber, at rigtig mange vil møde op til de første samtaler.

- Men skulle der vise sig at være mere end 1.000 interesserede, så finder vi en dag mere. Alle, der deltager i samtalerne får efterfølgende besked om, hvorvidt de er gået videre til en mere uddybende samtale. Det betyder, at vi i løbet af disse to dage forhåbentlig har et stærkt felt til den videre udvælgelse, siger varehuschefen.

Praktisk information

Eventet foregår den 9. april klokken 9-18 og 10. april klokken 9-16

Eventet foregår på Tradium, Minervavej 57, 8960 Randers Ø

Book en samtaletid ved rekrutteringseventet på bilkaranders.dk, hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale

Deltagerne skal medbringe et CV til samtalen

Hver deltager kan kun tilmeldes én samtale

Skulle der være flere interesserede, end der er plads til på de to dage, vil der blive annonceret endnu et event

Skal bruge 400 nye medarbejdere: Bilka Randers holder jobsamtale for ALLE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce