Water and Wellness præsenterer millionunderskud

Det er hovedsageligt vandet, der trækker folk til Water and Wellness. Arkivfoto: Richard Sylvestersen.
Foto: Richard Sylvestersen

Water and Wellness præsenterer millionunderskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rygterne har svirret om økonomien i det randrusianske badeland. Nu er der for første gang tal ude, der viser, hvordan det går på Viborgvej

November måned var forandringernes måned i http://www.waterandwellness.dk/" target="_blank">Water and Wellness, hvor flere medarbejdere blev afskediget og http://www.waterandwellness.dk/badeland/badelandscafe/" target="_blank">restauranten i wellnessafdelingen ændrede åbningstider på grund af svigtende besøgstal.

Dengang skulle der ikke meget fantasi til at gennemskue, at økonomien nok ikke kørte optimalt i det topmoderne badeland.

Nu præsenteres badelandets regnskab for 2015 og det ser, som mange nok havde gættet, rødt ud.

Et underskud på 1.824.870 kroner bliver det til, når Water and Wellness' første leveår gøres op i penge.

Det er især welnessafdelingen, der har været hårdt ramt af mangel på gæster. I en forklaring til regnskabet skriver Jeppe Ulrich, der er CEO i GMF-Danmark, som er driftoperator i Water and Wellness, at rådgiverne fra Tyskland har fejlvurderet wellnesspotentialet i Danmark.

Han forklarer den sene reaktion, som først kom i november måned, med, at man havde stor optimisme omkring potentialet i afdelingen.

I november måned var optimismen forduftet, hvilket resulterede i fyringer, som i 2016 giver en besparelse på en million kroner og at restauranten i wellnessafdelingen kun holder åbent i weekenderne.

Udover den manglende lyst til wellness, har det nye svømmebad haft problemer med energiforbruget, hvor der har været en overskridelse på 30 procent i omkostningerne.

Det skyldes blandt andet, at et vandrensningsanlæg, der virkede upåklageligt i forhold til rensning af vandet. Desværre havde den også en tendens til at rense sig selv lidt for ofte.

Det problem skulle udbedres, hvilket også har kostet mange ressourcer. Løsningen er nu fundet, og der vil derfor i løbet af 2016 blive installeret nye filtre for at komme problemet til livs.

Derudover er der installeret flere forskellige målere efter krav fra Skat og Randers Spildevand.

På baggrund af disse begivenheder finder både GMF-Danmark og Gribskovgruppen resultatet på 1.824.870 kroner acceptabelt.

Water and Wellness præsenterer millionunderskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce