Jakob Vestergaard er købt fri i Randers HH: Skifter øjeblikkeligt til Viborg HK

Jakob Vestergaard (th.) er fortid i Randers HH. Jeppe Bach Knudsen fortsætter i klubben med en ny makker, som klubben er på jagt efter. Arkivfoto: Annelene Petersen

Jakob Vestergaard er købt fri i Randers HH: Skifter øjeblikkeligt til Viborg HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter blot to kampe er Jakob Vestergaard fortid i Randers HH. Jeppe Bach Knudsen fortsætter i klubben.

Randers: Efter blot to kampe på trænerbænken for Randers HH er Jakob Vestergaard fortid i klubben.

Den 43-årige træner har i stedet skrevet under på en kontrakt med Viborg HK i kvindernes bedste håndboldrække. Her afløser han Allan Heine, som torsdag fik stukket en fyreseddel i hånden

Jakob Vestergaard havde ellers op til denne sæson indgået en toårig kontrakt med Randers HH, men ifølge Randers HH's bestyrelsesformand Henrik Frydendahl er der en frikøbsklausul i kontrakten, som er blevet indfriet.

Det betyder, at Randers HH ikke har kunnet stå i vejen for Jakob Vestergaards skifte til Viborg HK. Allerede fredag står han i spidsen for træningen i Viborg.

- Vi er ærgerlige over at skulle sige farvel til Jakob Vestergaard. Men sådan er det nogle gange, når vi har at gøre med trænere af den kaliber. I forhold til en klubkasse af vores størrelse er der tale om et rigtig fornuftigt beløb, siger Henrik Frydendahl om den kompensation, som Randers HH har fået for at slippe Jakob Vestergaard.

Ifølge Henrik Frydendahl fortsætter Jakob Vestergaards trænermakker Jeppe Bach Knudsen i Randers HH.

- Jeppe Bach Knudsen er en dygtig træner, som jeg forventer, bliver ny førstetræner. Opgaven er nu at finde en erstatning for Jakob Vestergaard, som kan gå godt i spænd med Jeppe. Det arbejde går vi allerede i gang med henover weekenden, siger Henrik Frydendahl.

Jakob Vestergaard kommer allerede til at stå i spidsen for Viborg i weekendens kampe i kvalifikationen til EHF Cup'en.

- Først og fremmest har jeg sagt ja til en rigtig spændende opgave med store udfordringer, da jeg er overbevist om, at jeg kan være med til at indfri spillernes potentiale og klubbens ambitioner, siger Jakob Vestergaard til vhk.dk

- For mig er det som at vende hjem. Jeg bliver stadig elektrisk, når jeg træder ind på Viborg HK's hjemmebane, og jeg glæder mig meget til igen at skulle stå i spidsen for en fantastisk klub med kæmpe opbakning fra fans og sponsorer, tilføjer han.

Jakob Vestergaard var cheftræner i Viborg HK fra 2008 til 2011, hvor klubben to gange vandt Champions League.

Jakob Vestergaard er købt fri i Randers HH: Skifter øjeblikkeligt til Viborg HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce