Sløret løftes i Randers HK: Klar med nye spillere og sponsorer

Jamina Roberts har tidligere - blandt andet i sommeren 2016 - været tæt på et skifte til Randers HK. Denne gang ser ud til at blive lykkens gang. Foto: Scanpix

Sløret løftes i Randers HK: Klar med nye spillere og sponsorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK vil onsdag præsentere store nyheder på både det sportslige og kommercielle område. Ifølge avisens oplysninger er den svenske landsholdsspiller, Jamina Roberts, et varmt bud på en ny spiller i klubben.

Randers: De sidste spillere til næste sæsons trup og offentliggørelse af nye landsdækkende sponsorer.

Det er avisens bud på, hvad der kommer til at ske, når Randers HK onsdag inviterer til pressemøde.

Randers HK skriver selv i indkaldelsen til pressemødet, at der er tale om store nyheder sportsligt og kommercielt, men at klubben ikke har yderligere kommentarer før pressemødet.

Det skal ikke forhindre Randers Amtsavis i at snuse lidt rundt efter nyhederne, og ifølge avisens oplysninger vil der på pressemødet blandt andet blive præsenteret de længe ventede forstærkninger til klubbens bagkæde.

Et godt bud er ifølge flere kilder, at den svenske landsholdsspiller, Jamina Roberts, er blandt de nye spillere.

Randers Amtsavis kunne i januar fortælle, at den elegante venstreback længe har været et brandvarmt emne i Randers HK. Dengang forsøgte cheftræner Niels Agesen at gyde olie på vandene med en udtalelse om, at Jamina Roberts - så vidt han lige kunne huske! - var på kontrakt i den ungarske klub, Erd, i næste sæson.

Men den slags er som bekendt til for at blive løst, og det skulle også være sagen her.

Holder avisens oplysninger stik, vil Roberts blive genforenet med Niels Agesen, som i 2014 hentede hende til TTH Holstebro fra Sävehof.

Dengang var Randers HK i øvrigt også interesseret i hende, og det var de igen i sommeren 2016, hvor der blev arbejdet på en "pakkeløsning" med Roberts til Randers HK og kæresten Emil Berggren til Randers HH. Den handel kom dog aldrig over målstregen.

Kugler i kassen

På den kommercielle front kommer der også spændende nyt fra Randers HK.

Klubbens direktør Per Rasmussen, der begyndte i klubben i sommer, er kendt som en mand, der gerne kører land og rige rundt i jagten på sponsorerne, og han har haft ekstra fart på Volvoen de seneste måneder.

I hvert fald blev det allerede i forbindelse med VIP-spisningen forud for kampen mod Ajax i sidste uge meldt ud, at der var to-tre nye landsdækkende sponsorer på vej til Randers HK.

Det er utvivlsomt dem, som vil blive offentliggjort på pressemødet, og så er det store spørgsmål bare, hvilke landsdækkende virksomheder Randers HK har fået i nettet.

Det har ikke været muligt at få oplyst, men kugler i kassen kommer der, og det er der også brug for i klubben, der i sidste sæson lavede et underskud på knap to millioner kroner.

Men nu går det angiveligt i den rigtige retning.

Der er ifølge avisens oplysninger håb om, at regnskabet allerede i indeværende sæson kommer i bedre balance, og derfor har man til den kommende sæson kunnet fastholde spillerbudgettet og hente nye spillere til, som man altså nu er klar til at løfte sløret for.

Pressemødet bliver afholdt onsdag klokken 17 på Brasserie Mathiesen.

Sløret løftes i Randers HK: Klar med nye spillere og sponsorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce