Roberts om fremtiden: Jeg har en kontrakt med Randers HK

Jamina Roberts og kompagni skal nu igang med kvalifikationskampe om at blive i ligaen. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Roberts om fremtiden: Jeg har en kontrakt med Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om Randers HK kommer til at drosle ned i den kommende sæson, forventer holdets svenske stjerne at leve op til kontrakten, der løber til 2020.

Randers: Jamina Roberts blev op til denne sæson hentet til Randers HK som den store profil, der skulle være med til at spille klubben tilbage mod toppen af ligaen.

Men efter en skuffende 12. plads i grundspillet og økonomiske problemer, der får Randers HK til at skære ned til den kommende sæson, ser perspektiverne noget anderledes ud, end da Jamina Roberts skrev under på en toårig kontrakt med klubben.

Derfor er spørgsmålet, om den 28-årige svenske landsholdspiller kan se sig selv i det projekt, der nu tegner sig, hvor der næppe står medaljer og blinker lige om hjørnet.

- Jeg har en kontrakt med Randers HK i næste sæson. Alt det andet, der foregår omkring økonomien i klubben, har jeg ikke fokus på. Det er op til klubben at løse det.

- Men det er jo ikke sådan, at vi står uden spillere i næste sæson. Vi skal nok komme til at stille et hold, og så må vi tage den derfra og se, om vi kan gøre det bedre, end vi har gjort i denne sæson, siger Jamina Roberts.

Så du regner med at være i Randers HK i næste sæson?

- Ja, jeg har som sagt en kontrakt og har ikke tænkt på noget andet, siger bagspilleren, der sammen med holdkammeraterne nu retter fokus på de kommende kampe om at undgå nedrykning fra ligaen.

- Det er ikke gået, som vi havde håbet på. Der har været for mange dårlige præstationer, og vi har haft svært ved at finde et jævnt niveau.

- Men det har set fornuftigt ud i de seneste par kampe mod Aarhus United og Team Esbjerg, selv om vi ikke har vundet. Så kan vi tage det niveau med videre til de kommende kampe i ligakvalifikationen, tror jeg nok, at det skal gå, siger Jamina Roberts.

Første kamp i ligakvalifikationen er 30. marts hjemme mod Skanderborg.

Roberts om fremtiden: Jeg har en kontrakt med Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce